Ga naar inhoud


CD verhoogt prijs van set top box pakket!


Gerdy

Aanbevolen berichten

Zopas gelezen op de Canal Digitaal site:

 

"Wijziging Set Top Box-pakket, ook voor huidige klanten

Per 1 mei 2005 wijzigt het Set Top Box-pakket. De service van dit pakket zal worden uitgebreid. Tot op heden werden kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing. Dit wordt vanaf nu kosteloos aangeboden. Ook zijn de kosten voor het bellen met de servicelijn verlaagd.

 

De prijs van dit pakket zal vanaf 1 mei € 2,50 per maand bedragen. Dit bedrag wordt eenmaal per jaar geïncasseerd à € 29,95."

 

Dit is dus zomaar eventjes 10€ erbij! Was toch € 19,95 per jaar?

 

KLIK

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 165
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

mm das lekker pukeface.gif

Eerst duwen ze je een dure irdeto2 kaart door je strot en nu knallen ze de prijs weer omhoog das lekker met 3 kaarten g*dverderdeg*dver. pissed.gifpissed.gifpissed.gifpissed.gif

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

mja daar was ik al bang voor...

 

bij mij nog 19,95 afgeschreven vorige maand

maar blijft knap Aso, kosten voor verhuizen worden niet meer berekend.. nou ik verhuis niet 1x in de 2 jaar dus knap hoge verhoging <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Bolt HD, strong srt8000 sattracker 4, srt4125 concord 1.05, hotbird, astra 1,2,3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan het settopbox abbo maar opzeggen.

Verhuizen doe ik toch niet meer en bellen kost mij ook niets. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is binnen 2 jaar een verhoging van 100% procent... Eerst 15 euro... toen 20 euro (+33%) en nu 30 euro (t.o.v. 2 jaar geleden 100%)... en dat in een tijd dat we het allemaal met (nog) minder moeten doen... Einde set-top-pakket voor mij!!!

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat ze nu een hoop basispakket-abonnementen gaan verkopen. Het verschil is straks nog maar 53,45 per jaar en heb je het settopboxpakket er gratis bij. En natuurlijk de andere kanalen zoals Nickelodeon en Tien. Volgens mij wordt hier gewoon op gehoopt.

 

Om de prijs van het settopboxpakket een beetje goed te maken, moet je wel erg vaak verhuizen in een jaar...

Vu+ Duo 4K (OpenPLi 9.0) Visiosat BigBisat met een hele kermis aan LNB's

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kassa of Radar kan alleen maar klagen maar wettelijk kan dit zondermeer, CDS heeft het recht om de voorwaarden aan te passen ook voor bestaande klanten, wel kun je bij aanpassing van de voorwaarden per direct het contract opzeggen zonder een opzeg termijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is niet netjes, maar het mag gewoon hoor. Bovendien, als inderdaad de service voor deze klanten wordt uitgebreid wat is er dan op tegen?

 

Veel boze reactie's hier begrijp ik niet zo goed moet ik zeggen, we blijven Nederlanders natuurlijk, maar ik denk dat het uiteindelijk een beetje het één of het ander is: Of door blijven gaan met de prijzen zoals die waren en langzaam aan failliet gaan, of de prijzen verhogen en als bedrijf gezonder worden en daarna misschien wel meer zenders starten via satelliet. Aangezien de meeste Nederlanders het goedkoopste, of geen, pakket hebben is dit verhogen de enige manier om extra geld binnen te krijgen ben ik bang.

 

Ik had persoonlijk liever een verplicht basispakket van 5 euro per maand gezien, en zelfs dat is in vergelijking met het buitenland en de kabel nog erg weinig.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb 't settopbox pakket genomen omdat ik vrees dat mijn peperdure seca kaart (70 euro voor een stukkie plastic en 2 euro elektronica) binnenkort gaat sneuvelen (bijvoorbeeld door mijn doe-het-zelf CAM).

 

Met de huidige prijs speel ik dus quitte als ik 'm eens in de twee jaar sloop.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een x-cam, maar ben niet bang dat ik daardoor mijn kaart sloop. Ik heb ook geen abo. Tegenwoordig kun je makkelijk inbellen en heb je zo het kaartnummer ingetikt mocht dit een keer nodig zijn.

Als ik al een abo neem is dat om NGC, discovery, etc te zien, maar het set top pakket heb ik altijd al onzin gevonden....

Keep sending 'm up! VU+Duo op Pli, Amiko 8900 Alien, Visiosat Bisatellite G4 + 17/8 multiswitch (en op reserve een TF 4000plus)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb gelukkig een Basis pakket. Maar inderdaad vind het wel een beetje vreemd dat iedereen in de gordijnen springt.

't Is inderdaad 0,84 Euro per maand duurder en je krijgt er eigenlijk niks extra's voor terug. Maar met mijn basispakket van 6,95 per maand ben ik nog altijd stukken goedkoper uit dan UPC en heb ik ook nog een beter beeld.

Ik heb toen inderdaad ook het basispakket genomen voor Discovery, Animal Planet, NGC en Nickelodeon. Wel denk ik dat (wat iemand anders ook al schreef) ze pakketten mogen uitbreiden. Als ze een mooi pakket met +/- 30 zenders aanzouden bieden voor 15,95 per maand zou ik dat misschien ook nog wel doen. Dat kost UPC namelijk ook.

1x Dreambox 7000 met externe harddisk

1x Dreambox 500

1x AZBox Premium HD

Draaibare schotel met Maximum Twin 0,3 db LNB

Gentoo Linux Server en nog andere computer zooi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...