Ga naar inhoud


satelliettelevisie in auto


percies

Aanbevolen berichten

Cadillacs staan al niet bekend als auto´s die schaars in hun accessoires zitten. Nu is in de Verenigde Staten de optielijst uitgebreid met… satelliettelevisie.

 

Cadillac is de eerste autofabrikant die via de dealer auto´s uitrust met satelliettelevisie. Voorheen moest hiervoor de hulp worden ingeroepen van bedrijven die zich specialiseren in het verfraaien van auto´s.

Binnenkort kunnen Amerikaanse kopers van een Cadillac Escalade hun auto laten uitrusten met een TracVision A5 satelliettelevisie. Voorlopig is dit het enige model waarop deze optie leverbaar is omdat de gigantische SUV de enige Cadillac in het programma is, die de ruimte heeft om de lijvige apparatuur te installeren. Wie bij de dealer 2.695 dollar neerlegt kan aan boord genieten van 135 tv-kanalen. Het systeem heeft ontvangst in de gehele Verenigde Staten en het zuidelijke deel van Canada.

Het zogeheten ´passenger entertainment´ is bij de Amerikanen de populairste accessoire-categorie. Meer dan eenderde van alle verkochte SUV´s en mpv´s in 2004 zijn voorzien van beeldschermen in de auto. Deskundigen schatten dat in 2011 3,6 miljoen auto´s in de VS en Canada zijn voorzien van videosystemen. Zo´n 300.000 auto´s zijn dan uitgerust met satelliettelevisie.

 

 

Bron : autoweek

Link naar reactie
Delen op andere sites


Inderdaad, ik zat met Dr. Bommel in de Camos demo-auto en we hebben voor de gein onderweg gekeken hoe e.e.a. zich hield. Alleen in de Dord-tunnel ging het beeld even uit, maar na de pijp hadden we binnen een 5 seconden weer beeld.

 

Ook hebben we diverse rotondes genomen en hielden 100% beeld. Komt omdat er geen begin en eindpunt in die dingen zit (zoals bij de veel duurdere systemen op schepen wel zit) waardoor ie niet steeds naar een begin punt hoeft te draaien alvorens weer de transponder te moeten zoeken. Deze draait 360 graden.

 

Kosten vallen overigens wel mee, fractie van die andere scheepsdingen kosten.

Alleen die BOL op je dak is ff wennen ;-)))))) (Denk om tunneltjes ;-))))

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Kosten vallen overigens wel mee, fractie van die andere scheepsdingen kosten.


@ozzo,

Wat kost het dan?


Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...