Ga naar inhoud


@@ tebee


Gast

Aanbevolen berichten

ik las het volgende in de topic van de nieuwe patch en de problemen daarom trend

 

Ik wil hier nog even iets over kwijt.

Ik lees zojuist de opmerkingen over Crazy Ivan en het fantasie verhaal over Toxic Q op de support site van Viewer.

 

Over het laatste moet ik gniffelen maar het eerste vind ik echt een k*t streek van Viewer en wat dat betreft is hij met mij nog niet klaar.

 

Een tijdje geleden heb ik een telefoongesprek gehad met hem (mijn initiatief) omdat Humasatsoft en Crazy Ivan eindelijk van de onderlinge ruzies af wilden.

 

Aan beide kanten waren fouten gemaakt en al die ruzies maakten het voor de bezoekers niet beter op.

 

Na heel erg lang praten met alle partijen onderling en mij mij als redelijk onpartijdige buitenstaander, kwam men tot de conclusie dat het beter was de strijdbijl te begraven en op te houden met elkaar af te katten.

 

Alle partijen hebben toen de firmware en teksten die aanstootgevend waren van de sites verwijderd en alles was weer ok. Dacht ik

 

Tot vandaag, toen iemand mij wees op de tekst die viewer over Crazy Ivan en andere zogenaamde Copy-Cats schrijft.

 

Ik heb nog maar zelden zo iets kinderachtigs gezien. Viewer: Je had je best aan de onderling gemaakte afspraken mogen houden. Jij geeft nu aan dat je alleen maar met die jongens ruziën wilt en dat je geen enkel belang bij een onderlinge vrede hebt. Shame on you!!

Dit is dus zonde van CRazy's tijd, zonde van Humsatsoft's tijd en zonde van mijn tijd geweest. En nu is het wel jouw schuld!

 

Cya! –alweer zonder duimpje-

 

TeeBee

 

dit klopt en je inspanningen zijn niet voor niets geweest maar humsatsoft en viewer hebben zich heel duidelijk aan de gemaakte afspraken gehouden maar ivan heeft zich hieraan niet gehouden, de afgesproken melding ( over de vertalingen enzo ) heeft hij niet laten zien of gepubliceerd.

Hij heeft dit ook duidelijk laten weten dat hij er schijt aan had aan alle afspraken.

 

laten we aljeblieft die discusie laten voor wat hij was en het hele verhaal niet opnieuw beginnen.

 

ik post dit niet om de boel op te ruien maar juist om het rustig te houden.

 

met vriendelijke groeten

 

monet ( is een "skilder" )

 

<small>[ 02-04-2002, 08:29: Bericht gewijzigd door: monet ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


wat je zegt is volgens mij niet helemaal waar...

 

humsatsoft, viewer en ivan hebben afgesproken de strijdbijl te begraven en dit te doen door middel van het statement dat gemaakt is op de site te zetten.

Viewer en humsatsoft hebben dit dan ook gedaan.

Ivan deed dit niet en er is hem gevraagd waarom niet en hij gaf als antwoord dat hij schijt had aan het hele gedoe en dat hij hier niet meer aan mee wilde doen.

tja dan kom je je afspraken niet na en dus reageert viewer, in mijn ogen terecht, op deze manier.

maar laten we de discusie maar niet verder aangaan, jij bent net als ik bevooroordeeld en er is teveel gebeurd om zo even in een kort gesprek alles uit te praten, jij hebt jou mening en ik de mijne, laten wij die dan van elkaar respecteren.

 

PH heeft inderdaad denk ik een hoop goodwill verloren, alhoewel ik wel kan lachen om dit geintje, er is gewoon iets verschrikkelijk misgegaan en wat er nu is gebeuerd was absoluut niet zijn bedoeling. ( het geeft wel aan dat hij veel kan, niet om bang te maken maar hij heeft net als jij natuurlijk vreselijk veel kritiek gehad en neemt zo een beetje wraak.,.... ach ja )

 

laten we het hierbij laten en de verdere gesprekken via PM voeren, dat lijkt mij beter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ivan deed dit niet en er is hem gevraagd waarom niet en hij gaf als antwoord dat hij schijt had aan het hele gedoe en dat hij hier niet meer aan mee wilde doen??

 

Totale onzin en dat weet je zelf ook!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zomerreces is weer voorbij en er worden weer nieuwe afleveringen gemaakt voor goede tijden slechte tijden. Maak hier een tv programma van en je hebt ongekende kijkcijfers. Ik geloof nu zelfs te lezen dat het een patch van een patch van een patch is. Nog even en dan blijkt Freek van de Engel de maker van de patch te zijn en krijgt hij een gastrol in deze soap. En ja iedereen doet het voor de hobby... moest om een bepaalde file te downen die hier bedoeld werd eerst een door een tigtal banners heen struinen...dus hobby dacht het niet he. Is niet erg maar zeg het dan ook niet dat het ALLEEN voor de hobby is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop dat er nu toch wel eens een eind komt aan dit gezeik. <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

Laten we gewoon lekker ff <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" /> en de rest ff vergeten <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...