Ga naar inhoud


Zwarte balkjes met 2002E


Gast

Aanbevolen berichten

Ben dit nergens op dit board tegen gekomen, maar heeft niemand er last van dat je met de 2002E kleine zwarte balkes(streepjes) aan alle kanten van het scherm hebt (onder/boven/links/rechts). Net of het beeld niet helemaal vullend is.

 

Als iemand hier meer van weet graag reactie..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik zal dit nog even duidelijker maken. Het kan niet aan de TV liggen aangezien 4 gasten die ik ken hier ook last van hebben. Voor mij een raadsel dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gewoon 4:3 letterbox. Snap die instelling toch al niet moet ik eerlijk zeggen. Heb wel een breedbeeld, maar heeft altijd op 4:3 vol beeld gegeven. Waarom is die 16:9 instelling er eigenlijk?

Link naar reactie
Delen op andere sites

16/9 is voor je breedbeeld de beste instelling. Daarnaast om je vragen te beantwoorden qua verschillen zijn sinds de zelfmoordaktie in A'dam nu de meningen verdeeld.

 

Maar nadere info kan je vinden ook op Philips zijn website met nu een verklaring erbij...

Link naar reactie
Delen op andere sites

De man die het verkeerde gebouw binnen liep en de philips top wilde gijzelen, omdat hij het niet eens was met breedbeeld tv, en daarna zich zelf neer schoot ;-)

 

Maar goed wel heel erg off topic.

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door utilman:

<strong>Gewoon 4:3 letterbox. Snap die instelling toch al niet moet ik eerlijk zeggen. Heb wel een breedbeeld, maar heeft altijd op 4:3 vol beeld gegeven. Waarom is die 16:9 instelling er eigenlijk?</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ondanks dat ik zelf met m'n breedbeeld tv geen verschil zie tussen de instelling 4/3 centre, 4/3 letterbox of 16/9 full, denk ik dat het waarschijnlijk toch beter is om het bij gebruik van een breedbeeld tv op 16/9 full te zetten. Mogelijk gebruiken bepaalde zender dit om het beeld met de juiste proporties weer te geven. Je kunt het allicht proberen. Wie weet verhelpt het je probleem ! Ik moet zeggen, ik heb zelf ook +CAM 2002e er in zitten en heb die probleem zelf niet.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Ian

Link naar reactie
Delen op andere sites

Via die kleine zwarte balkjes kan je eindelijk weer die geheime informatie ontvangen de Philips ons onthield <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...