Ga naar inhoud


invalidcard


Gast

Aanbevolen berichten

hoi,

heb de orig.soft geladen en daarna de 2002e -nieuwe settings - borisfile5in1 op funkaart doch krijg steeds de melding invalidcard heeft er mij iemand een oplossing?

thanks <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dit probleem heb ik ook met de fun card.

Ik heb al vanalles geprobeerd, plakband en zelfs een nieuwe card houder erin gesoldeerd maar het probleem blijft ! Ook om de 5 minuten krijg ik de melding te zien "smart card accepted again" of iets soort gelijks. Maar ik blijf nog ff prutsen totdat ik erachter ben. Ik heb de print met houder ook al eens uitgewisseld met een andere hummie, ook dat was het niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey xtc4ever. Ik ben er in geslaagd mijn funcard te programmeren. Ben als volgd te werk gegaan: ik heb eerst via de tool om de funcard te programmeren de flash file gelezen en lokaal opgeslagen onder een willekeurige naam. Dan heb de external eeprom gelezen, dan verschijnt er een boodschap met de vraag of je na het lezen de flash en eeprom wilt terug zetten. Deze vraag beantwoord je met neen en je kiest om de file op te slaan op je lokale schijf onder een willekeurige naam. De file die je nu opgeslagen hebt mag je gerust van je schijf verwijderen aangezien je ze toch niet meer nodig hebt. Dan heb er de fun files voor de humax van SATKOOS opgezet (Fun5in1Satkoos04042002) die je op deze site kan terug vinden.

Hoop dat ik je hiermee kan helpen.

Eveneens dank aan Satkoos voor de files.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Invalid card had ik een zo`n 9 jaar geleden veel met mijn videocrypt eb d2mac.

 

<img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

M.V.G

 

Xilorp

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...