Ga naar inhoud


X-tra geheugen voor mijn Humax


Sjaak

Aanbevolen berichten


Dat kan volgens mij helemaal niet. Volgens mij is dat extra geheugen voor een 5600 met openTV.

Een kennis van mij heeft zo'n ontvanger en daar behalve de irdeto chip exact hetzelfde mainboard in. Er zit dan wel meer geheugen op en dat zou dan voor de OpenTV applicatie bedoeld zijn. Op een Humax 5400Z zit ook 2 MB meer maar merk je dat in de snelheid of teletekst met de oude firmware? Ik kan geen winst ontdekken!

De mainboards zijn gewoon voor elke Humax 5x hetzelfde. Dat is lekker goedkoop in productie. Niets met extra geheugen dus volgens mij.

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Toxic,

 

Waarom zijn er dan zoveel verschillende REV: typen van deze moederbordjes, terwijl er op de Humaxdigital site nooit wat over genoemd wordt.

 

graag Replay, Groeten Fred.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Groter geheugen heeft pas een functie als daarvoor ook desbetreffende software voor word ontwikkeld <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb ergens op een site een hum gezien met x-tra geheugen (d'r is namelijk ruimte voor)en ik was benieuwd...... waarom, sneller?? wie weet het antwoord.

<img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> Sjaak

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...