Ga naar inhoud


Humax 5400 geeft alleen nog maar --.-- op display na patchen, help!!


Gast

Aanbevolen berichten

In een enthousiaste bui heeft een vriend van me zijn Humax 5400 (zonder Z) geprobeerd te patchen door loader H2.08 er op te zetten. Nu geeft hij alleen --.-- op de display, en bij het opstarten komt er geen loaderversie op de display, maar de tijd loopt nog wel door. Nu is het niet meer mogelijk om via de nulmodem kabel met wdnoak er een originele loader er op te zetten. Ook hebben we al geprobeerd m.b.v. een z-board de boel weer aan de gang te krijgen. verder hebben we ook de allrestore files geprobeerd, maar zonder succes. Heeft iemand dit probleem ook gehad! is er iets aan te doen of is de receiver nu dood

 

<small>[ 18-05-2002, 22:11: Bericht gewijzigd door: schotelgek ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


gewoon even opnieuw het nadel-board goed plaatsen. Deco uit, software opstarten, knopje van nadel-board ingedrukt houden, deco aan zetten en de H-208 loader erin blazen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou wat ik weet is dat je met de schakelaar aan de achterkant moet werken ,nu de restorefiles erin zetten de schakelaar omzetten en patchen MAAR eerst de orginele loaderversie erin zetten , let wel goed op de loaderversie als die niet goed is slaat de humi op slot en dan start hij nietmeer op, dat is dan het --.-- wat je blijft zien , ikhoop dat dit helpt zoniet dan hoop ik dat anderen hobbymensen je kunnen helpen. <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> thanks and sleep wel in humiland

Link naar reactie
Delen op andere sites

Te snel gelezen, het is geen Z versie.

Dan denk ik dat je oude loader overschreven is en niet compatible is met de H-208 versie.

Je moet dan de flash opnieuw laten proggen.

 

Hobbyman is hier zeer bedreven in.

Plaats maar even een oproepje op dit board.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar waarom die loader 2.08???

Ik heb nog een Humax uit het stenen tijdperk (Loader 1.36) Voor nieuwe soft hoef je daar toch niets aan te veranderen. Ik heb er al verscheidene keren nieuwe soft opgegooid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@crazymotha,

 

Er zit inderdaad de verkeerde loader in nl.de 2.08 i.p.v. de 1.37. Dus de flash opnieuw laten programmeren is de enige oplossing? Als iemand dit kan doen, graag even een P.M. of een e-mailadres.

thanx all

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...