Ga naar inhoud


Uitbreiding Versatel voetbalnet op de sat


pepper

Aanbevolen berichten

Je zou hierin helemaal gelijk hebben als de uitbreiding van welk pakket dan ook niet gepaard zal gaan met een abonnementsverhoging. Alleen......... ik denk dat jij en ik weten dat maximaal aan jaar na die uitbreiding er een abonnementsverhoging zal gaan volgen.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zie ook:

 

http://www.versatel.nl/versatelvoetbal/faq/

 

Op de meeste faq's is het antwoord trouwens:

 

Citaat:
Voor dit soort vragen verwijzen we u naar de Servicelijn van CanalDigitaal, 0900-8350 (20 cpm). Openingstijden zijn ma. t/m za. 9.00 - 21.00. Bestaande CanalDigitaal klanten kunnen bellen met 0900-9323 (€ 0.20 p.m.).

 

<img src="/forums/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk niet dat Versatel veel geeft om de satellietkijker. Ze moesten gewoon voldoen aan een bepaalde dekking, en zaten in de problemen omdat ze dat met hun eigen netwerk niet voor elkaar kregen. De deal met CDS is puur om te voldoen aan de voorwaarde, maar verder heeft Versatel geen belang om de kijker naar een concurrerende infrastructuur te jagen (wat CDS natuurlijk gewoon is). Ze zullen dus niet met een al te aantrekkelijk aanbod komen, in de hoop dat mensen die toch kiezen voor 'Versatel via CDS' straks snel gewoon op het Versatel-netwerk overstappen zodra ze de boel op orde hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad komisch. Bij Versatel zullen ze wel balen! Maar ik denk niet dat het schotelavontuur lang gaat duren: zodra alle lijnen er liggen, zullen ze hun signaal wel snel van de satelliet plukken. Ik lees ook nergens over de looptijd van deze deal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is op zich wel lang. Maar of mensen speciaal hiervoor een schotel, ontvanger en nog eens een abo gaan aanschaffen, dat vraag ik me af. Moet je wel heel erg gek zijn op voetbal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dat is op zich wel lang. Maar of mensen speciaal hiervoor een schotel, ontvanger en nog eens een abo gaan aanschaffen, dat vraag ik me af. Moet je wel heel erg gek zijn op voetbal.

Evenals je dat moet zijn als je niks met internet hebt en je een adsl 2 verbinding in huis haalt voor € 40,- pm voor alleen de h.c.e, dan is het voetbal ook nog gratis voor het eerste jaar.
En heb je pech en zit je niet in het dekkings gebied van versatel en je zit b.v
in een flat op het noorden of in een gemeente waar geen schotel opgehangen mag worden, dan heb je dus dubbel pech.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het contract is getekend voor 3 seizoenen, dus opzich wel een lange tijd. Maar of die tijd ook echt gebruikt gaat worden is natuurlijk maar de vraag.


Ik denk het wel, versatel zal nooit 90% met zijn adsl newerk kunnen behalen, de bandbreedte die nodig is voor video zal waarschijnlijk nooit de 90% behalen met adsl2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar of mensen speciaal hiervoor een schotel, ontvanger en nog eens een abo gaan aanschaffen, dat vraag ik me af. Moet je wel heel erg gek zijn op voetbal.


ik denk niet dat versatel dat iets interesseert, ze hebben nu 100% dekking in nederland en dat stond in het contract met de eredivisie, en dat is het enige wat voor hun telt en de belangrijkste reden waarom ze met canal digitaal in zee zijn gegaan

Dreambox 8000 HD PVR met 1.5 tb hdd

Dreambox 800se HD PVR met 320 gb hdd

Wavefrontier T55 astra 1,2,3 hotbird

Linux server

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil even iets recht zetten voor de mensen hier voor wat betreft het contract wat gesloten is met Canaal Digitaal voor 3 seizoenen tot 2008 is net zo lang als dat Versatel de rechten heeft voor het eredivisie voetbal om live uit te zenden via adsl dus is het contract gelijk aan wat het met de eredivisie NV heeft afgesloten.

 

 

Daar na zijn de rechten weer vrij voor andere gegadigden.Ik hoop alleen voor de voetbalfans op Canaal Digitaal dat Versatel in de toekomst met alle wedstrijden live komt en nu niet met gemiddeld 4.

 

 

Ik hoop dus voor de voetballiefhebbers dat er net zoiets als in Duitsland en Spanje komt waar je tegelijkertijd alles live kunt kijken met een abbonnement van die provider als je een schotel hebt.Daar kan men namelijk via het subservice systeem kijken en in Spanje via de daarop gereserveerde kanalen.

 

 

Tot slot heb ik nog een tip voor versatel zowel voor schotel kijkers als adsl kijkers kom nog met een geschakeld live kanaal waar op alle belangrijke momenten van alle wedstrijden te zien zijn met daarbij uiteraard de behorende doelpunten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Overigens zijn de kosten iets duurder dan het bedrag welke Versatel noemt in het persbericht.

 

De maandelijkse kosten voor het Versatel voetbalabonnement via de schotel kosten dan weliswaar "slechts" 19,95 euro maar men is verplicht om het settopbox pakket van Canal Digitaal (2,50 per maand eenmalig verrekend per jaar 29,95) erbij te nemen en daarnaast nog eens een eenmalige adminstratiebijlage van 19,95 euro te betalen. Het eerste jaar kost voetbal kijken via Canal Digitaal dus geen 19,95 euro per maand maar met alle kosten erbij gerekend en terugberekend naar een maandbedrag bedraagt de kosten van het voetbalabonnement met al zijn verplichte extra's welke nodig zijn bij afsluiting 24,45 euro per maand.

 

En dan nog maar niet te praten over de aanschafkosten van een smartcard welke nieuwe schotelgebruikers moeten doen. Kijk je dus kabel en keek je via Canal + naar de Eredivisie zul je nu dus in dit geval minimaal het eerste jaar 550 euro (aanschafkosten schotelset en maandelijkse abonnementskosten) om het voetbal te kunnen bekijken.

 

Hoeveel mensen zullen hiertoe bereidt zijn.... omgerekend dus 50 euro per maand . ???????

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo achteraf gezien is CanalDigitaal uiteindelijk degene met het beste resultaat

in het gevecht om de uitzendrechten van het betaalde voetbal.

 

Geen lasten maar wel de lusten en er ook nog eens nieuwe abonne's mee verwerven. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...