Ga naar inhoud


Uitbreiding Versatel voetbalnet op de sat


pepper

Aanbevolen berichten

Breng hierop in mindering 15 euro per maand kabelabonnement en 5 euro Canal+ decoderhuur, is 240 euro op jaarbasis, en je zou toch zomaar een groep over de streep kunnen trekken om over te stappen op de schotel. Vergeet niet, dat de kabel/Canal+ kijker nu ook ruim 40 euro per maand kwijt is.

Groeten van de zolder.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Vergeet niet, dat de kabel/Canal+ kijker nu ook ruim 40 euro per maand kwijt is.

Wat zou je zeggen van €21,95 pm.
Ik vond het prijsverschil al wat groot met een schotel kijker, heb dus ff op de site van canal+ gekeken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

in ieder geval komt Canal Digitaal hier als relatief winnaar uit. Elke bijkomende schotelaar is er eentje bij. En hoe meer schotelaars, hoe belangrijker deze kijkersgroep door alle zenders en dus ook door CDS zal worden beschouwd. Dit opent perspectieven voor het algemene aanbod en het voortbestaan van CDS. Het mag ook eens goed nieuws zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
in ieder geval komt Canal Digitaal hier als relatief winnaar uit. Elke bijkomende schotelaar is er eentje bij. En hoe meer schotelaars, hoe belangrijker deze kijkersgroep door alle zenders en dus ook door CDS zal worden beschouwd. Dit opent perspectieven voor het algemene aanbod en het voortbestaan van CDS. Het mag ook eens goed nieuws zijn.


Die mening deel ik met je. <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

AMSTERDAM (ANP) - Versatel heeft de landelijke dekking voor de uitzending van voetbalwedstrijden uit de eredivisie rond. Het kabel- en telecombedrijf heeft een overeenkomst gesloten met satelliettelevisieaanbieder CanalDigitaal. Dat maakte Versatel dinsdagavond bekend. Het bedrijf zegt heel blij te zijn met de overeenkomst.

 

CanalDigitaal zal ervoor zorgen dat de wedstrijden via de satelliet de huiskamer kunnen binnenkomen. Versatel zelf bereikt momenteel via zijn breedbandverbindingen (snel internet) 60 procent van de Nederlandse huishoudens. De overeenkomst met CanalDigitaal geldt voor de komende drie seizoenen.

Versatel heeft voor 91,5 miljoen euro de rechten gekocht voor de rechtstreekse uitzendingen van het eredivisievoetbal. Het bedrijf is akkoord gegaan met een garantie dat het de livebeelden in 90 procent van de huiskamers kan brengen.

Voor Versatel is het akkoord met CanalDigitaal van groot belang. De verzamelde clubs uit de eredivisie, Eredivisie CV, wilden namelijks niets weten van een aanpassing van de verplichting om het grootste deel van Nederland te dekken.

De combinatie satelliet-breedbandverbinding garandeert dat alle voetballiefhebbers vanaf augustus wedstrijden rechtstreeks op tv kunnen volgen, aldus een verklaring van Versatel. De diensten met satelliet en breedband zijn niet identiek. Via breedband kunnen alle wedstrijden live worden gevolgd. Als er wedstrijden tegelijk worden gespeeld, kunnen de abonnees zappen.

Wie een wedstrijd via een satellietverbinding volgt, heeft die mogelijkheid niet. Via de satelliet kan een abonnee per weekeind vier wedstrijden live bekijken. De andere wedstrijden worden ook via de satelliet uitgezonden, maar niet live. Welke wedstrijden via satellietverbinding rechtstreeks te zien zijn, bepalen de abonnees zelf. Ze kunnen daarover stemmen.

Een abonnement op de wedstrijden via de satelliet gaat 19,95 euro per maand kosten. Een breedbandabonnement kost 39,95 euro. Eind dit jaar hoopt Versatel via breedband 100.000 abonnees te hebben en aan het eind van het seizoen 2007-2008 500.000. Een woordvoerder van het bedrijf wilde niet zeggen hoeveel mensen Versatel via de satelliet denkt te bereiken.

 

<img src="/forums/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> bron: De Telegraaf van 15 juni 2005

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp dat het Satelliet-platform, samen met hun dealers de installatie gaat verzorgen, voor mensen die een alles-in-een-installatie willen.

 

Voor 349 krijg je een complete set, die nog eens opgehangen wordt ook.. Jeemig.. wat wij destijds betaalden voor onze setjes is nu wel heeeeel veel... haha.

 

Dit krijg je bij zo'n complete installatie:

 

-------------------------

basisinstallatie € 349,-

( uitgebreidere installaties mogelijk tegen meerprijs)

 

Plaatsen van een standaard schotelinstallatie bij consument.

 

 

Philips satellietontvanger DSR-2210

Satellietschotel

LNBF

Muurbeugel

20 meter coaxkabel

2 F-connectoren

Installatiehandleiding voor schotel en ontvanger

Smartcard en inschrijfformulier

 

Standaard installatie:

 

Muurbeugel plaatsen op een vlakke massieve muur op maximaal 2,5 meter hoogte van de grond. Voor het plaatsen van de muurbeugel zullen er 4 gaten worden geboord. Assembleren en plaatsen van de satellietschotel inclusief LNB op de muurbeugel en deze middels meetapparatuur (veldsterkte, C/N en BER waarde) uitrichten op de ASTRA satelliet op 19,2 graden oost. Aanleggen van maximaal 20 meter coaxkabel. Coaxkabel zal bij de satellietschotel middels trekbandjes worden vastgemaakt aan de muurbeugel. De coaxkabel zal volgens de kortste weg van de satellietschotel naar de satellietontvanger worden gelegd. Hierbij is maximaal één boorgat opgenomen. Het wegwerken van de coaxkabel in een goot is meerwerk. Plaatsen van de F-connectoren op de coaxkabel. Aansluiten van de coaxkabel op de satellietontvanger. Ontvanger middels de bijgeleverde scartkabel aansluiten op een televisietoestel. Satellietontvanger inlezen en werkend opleveren. Invullen inschrijfformulier en klant formulier laten ondertekenen.

 

Stichting Satellietplatform staat voor kwaliteit en service. Onze deelnemers zijn kundig en beschikken over specifiek meetapparatuur om een satellietschotel perfect uit te richten.

 

Van elke installatie zullen de veldsterkte, C/N en BER waarde van twee frequenties (één in de lage band en één in de hoge band) worden geadministreerd.

 

Deze standaard installatie kunnen wij aanbieden voor 349 euro inclusief 19% BTW.

 

Dit bedrag omvat de omschreven standaard installatie inclusief voorrijkosten in onze regio en maximaal 1,5 uur werktijd. Installatiekosten worden contant aan installateur voldaan na oplevering van installatie.

 

Opleverrapport inclusief CanalDigitaal inschrijfformulier worden binnen 2 werkdagen na installatie naar CanalDigitaal gestuurd. Installateur voorziet CanalDigitaal inschrijfformulier met dealercode.

 

Alles buiten de omschreven standaard installatie wordt als meerwerk aangeduid.

 

Installaties worden geplaatst met inachtneming van de ARBO voorwaarden.

 

-----------------

 

Wel zuur als je bedenkt wat wij in de begintijd voor onze "setjes" moesten betalen. Ik herinner mij mijn eerste set nog: een Astra-Hotbird combinatie met Humax 5400-tuner en Aston-cam. Was ik toch een dikke 1600 ouderwetse guldens voor kwijt.... <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Bink

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik natuurlijk nergens terug kan lezen, wie betaald wat.

 

Om het voetbal kanaal in de lucht te krijgen, dient CD toch een

kanaal toe te voegen op de transponder

(Of neemt men ons geel weer af {mag vlg de voorwaarden})

 

Wat betaald CD aan versatel?

Mag versatel de rechten sublicencen.

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wat betaald CD aan versatel?
Mag versatel de rechten sublicencen.


Canal Digitaal dat aan Versatel betaalt? Das een leuke, Versatel huurt ruimte bij CDS hoor dus betaalt Versatel aan CDS lijkt me. Krijgen waarschijnlijk wel het meeste abonnementsgeld terug.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De mol onder de grasmat ? Dat is me wat ik dus afvraag over 3 jaar.

 

Van CD is het een hele goeie zet, maar dat van Versatel vindt ik persoonlijk nogal een klein beetje onderschat. Met de huidige gemeente-schotel-ban beleid, hadden ze toch beter deze ronde kunnen overslaan en gaan investeren in een landelijke dekkend netwerk.

Leuk ADSL-2. ADSL is hier net (1 jaar) in het dorp maar de buizen voor glas ligt er al dik 6 jaar in.

 

Via de satelliet zie ik overigens nogal wat gevaren die niet fatsoenlijk zijn te dichten. Met één tuner kan wel een heel flatgebouw/straat voetbal kijken naast nog andere bedenkbare methode.

 

Ik verwacht niet dat Versatel het beoogde doel gaat halen, na een toch wel redelijke start. Zou het niet zo kunnen zijn dat Talpa straks een "heel verlies lijdend" Versatel overneemt (ze hebben al 40%)....... wie weet ???.

 

Financieel en Fiscaal eigenlijk dus helemaal niet verkeerd voor Talpa.

Link naar reactie
Delen op andere sites

volgens de knvb bron wordt er zowiezo op 3 verschillende dagen gespeeld (vrij, za, zo)

terwijl op de zondag op 2 verschillende tijdstippen gespeelt wordt.

zorgt dus voor minimaal 4 wedstrijden op 1 kanaal te bekijken.

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...