Ga naar inhoud


dbox2 voor TVHome netwerk


Gast MarkD

Aanbevolen berichten

Allen,

 

Ik heb reeds enige tijd een dbox2 welke ik probeer aan te sluiten op het TVHome netwerk in limburg. Ik heb tot nu toe meerdere images gebruikt (enigma, neutrino, sportster, rudbox, etc) maar op geen enkele vind ik fatsoenlijk TV zenders. Op een gegeven moment vond ik wel een 10-tal zenders tijdens een bruteforce scan (waaronder TV5 meen ik), maar ik kreeg geen beeld. Ook het inlezen van een kant en klare kanalenlijst welke hier te vinden zijn levert niets op. Ik heb nu dus enkele vragen:

 

1) Is het wel mogelijk om zonder kaart (of key) TV zenders te ontvangen ? Ik dacht dat Nederland 1,2 en 3 toch minimaal FTA waren ?

2) Welk image gebruiken mensen hier die hun dbox2 wel aan de praat hebben (en dan voornamelijk op TVHome limburg) en zijn deze wellicht een kopie van hun image met mij te delen ?

 

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat mijn dbox gewoon niet helemaal goed is, maar volgens de verkoper had hij hem werkend op het duitse kabelnet.

 

Alvast bedankt !

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zoals ik al zei, kanaal lijsten heb ik er al ingehad, verschillende cables.xml files, 10 keer gescanned per image ongeveer en toch werkt het niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
heb je wel emu's met keys er inzitten dan? en de juiste Ucodes? <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Zijn emu's met keys dan ook nodig voor de FTA zenders (nederland 1 tot 3 enzo) ? En de juiste ucodes zitten toch wel in bijvoorbeeld een rudbox images ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zaakje moet gewoon werken met de juiste cables.xml en juiste providers.xml. Gebruik je momenteel een Enigma of Neutrino image? De Enigma gebruikt namelijk geen XML files, maar een extensieloos bestandsformaat. Dit is ook heel anders ingedeeld dan een XML zoals Neutrino die gebruikt. Ik heb ook diverse Duitse images in mijn box gehad, en zonder de juiste files vond ik geen enkele zender! Niet Bruteforce, niet handmatig. Bruteforce is overigens niet echt bruteforce, maar een instelling in een van de files, waar gewoon alle gebruikte frequenties in staan. Als die file voor het Duitse kabelnet is, dan is de kans klein dat je hier in Nederland een zender zult vinden, dat lukte mij ook niet. Als je enkel de FTA kanalen wilt kijken, zou je eens een YADI image kunnen proberen, met de juiste files van dit forum. Als het nodig is, kun je me een PM sturen, dan wil ik je mijn werkende files wel mailen, die kun je dan in jouw image zetten.

EDIT: Wat voor DBOX heb je? Merk? 1x of 2x intel of amd, AVIA500 of 600?

Nokia D-BOX II AVIA500 - Multicam 3.0 - Sportster Pro 1.10 RC010 - NewCS 1.50 - CCcam 2.04

Nokia D-BOX II AVIA500 - Sportster Pro 1.10 RC010 - CCcam 2.04

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...