Ga naar inhoud


Transponder zoeken, maar hoe?


Gast schuco

Aanbevolen berichten

Ik heb een dbox2 afkomstig uit Duitsland. Hierop stond een oudere versie van Neutrino. Ik wil de box dus aanpassen aan het gebruik in Nederland (@home, Limburg) Hiervoor moet er dus een transponderscan gedaan worden (via services menu) echter staat deze mogelijkheid niet in het lijstje! Ik heb er inmiddels een nieuwe image op gezet ( sportster 1.6, met veel moeite en lezen in de diverse forums) dit lukte niet via de bootmanager dus heb ik dit via FTP gedaan. Dit heeft echter geen verandering gebracht, nog steeds geen mogelijkheid voor een transponderscan en bij de kanaalzoeker staat ook alleen de kabel Duitsland als aanbieder.

Hoe nu verder????

Link naar reactie
Delen op andere sites


Is gelukt intussen, nu dus alleen nog RTL 4 enz. zichtbaar zien te krijgen, al (na weer veel lezen) verschillende dingen geprobeerd maar helaas... Ik ben bang dat het geheugen van de box alleen maar steeds meer "vervuil". Iemand met tips?

 

-----------------------------

DBOX2 Nokia (kabel)Sportster 1.7 <img src="/forums/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lukt helaas nog steeds niet, ik weet niet goed wat ik waar zoeken moet en of ik wel de juiste files op de juiste plaats gezet heb. Ik ben hier nog maar pas mee bezig en heb nog niet helemaal door hoe en wat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...