Ga naar inhoud


Peugeot roept 38000 auto's terug


Gast

Aanbevolen berichten

PEUGEOT Peugeot Nederland roept alle Peugeots 307 van vóór juni 2003 terug. Het gaat om 38.000 auto's die mogelijk kortsluiting in de stuurbekrachtiging kunnen krijgen. In Scandinavië en Polen leidde dat in 20 gevallen tot brand.(NOS)Peugeot roept alle 307´s die zijn gebouwd voor juni 2003 terug naar de garage. Er zou risico zijn op brandgevaar. In Nederland gaat het om 38.000 exemplaren.

 

Peugeot Nederland roept 38.000 307´s van voor juni 2003 terug naar de garage omdat er risico bestaat op brand kortsluiting omdat er zout water in het stuurbekrachtingingsysteem kan lopen. In Scandinavië en Polen zijn door dit probleem deze winter enige 307´s uitgebrand. Het brandgevaar komt alleen voor bij een combinatie van een hoge vochtigheidsgraad, sterke temperatuurschommelingen en een lange winterperiode.

In Duitsland zijn voor dit probleem eerder 65.000 auto´s teruggeroepen en in ook in België en Luxemburg is een terugroepactie in gang gezet. Peugeot draait volledig op voor de kosten van de terugroepactie.

 

 

 

Laat ik ook net zo een model rijden van julie 2002....

 

Ik heb vanmiddag Peugeot nederland gebeld en de eigenaren zouden volgende week bericht krijgen voor een afspraak in de garage.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...