Ga naar inhoud


toch de beste!


Gast

Aanbevolen berichten


hallo,

 

Ben hier volledig mee akkoord. Deze stelling duld geen tegenspraak.

Zeker met de nieuwe software, die de receiver Via en conax embedded maakt. Super gemakkelijke menu-indeling. Een kind kan de was doen. En verkocht voor een belachelijke prijs.

Als ik zie met wat voor een gemak ze de conax-module softwarematig hebben geïntegreerd, zou het mij niet verwonderen als er voor dit toestel, in de nabije toekomst, ook een patch beschikbaar komt.

Kortom, ik heb noooit en beter verantwoorde aankoop gedaan dan mijn Force D-master 1122s.

Een aanrader voor iedereen

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Tonski,

 

Heb jij EPG op de PPV-kanalen, ik zit hier al een paar dagen aan te sleutellen, maar het wil maar niet lukken. Waarschijnlijk doe ik iets verkeerd, maar ik weet niet wat.

Ik stem eerst af op het kanaal waar ik EPG voor wil aktiveren, vb kiosk1. Dan ga ik in het menu van de STREAMS, en aktiveer voor de frequentie waar de cursor zich op dat momment op bevind, de EPG. Ik krijg dan EPG voor allerlei kanalen, behalve voor het gewenste kanaal.

Is dit niet de goede manier.

Ben voor iedere raadgeving dankbaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi redhat,

 

nee alleen de actuele programma's en wat erna komt maar dat is die verdomde mediaguard die eigenlijk een symultcript is, dus twee tegelijk.

 

de force heeft echter wel een grens aan epg, de eerste 250 zenders namelijk die op epg actief staan in de streams worden ook daadwerkelijk getoond.

Dat zal in 46 ook aangepast worden die limit van 250.

 

de andere oorzaak is dat men zich niet allemaal aan de dvb standaard houdt, en zeker die afwijkende decryption-systemen waarvoor speciale boxjes door de providers op de markt gegooid worden, zijn zodanig afgesteld dat ze dat wel dat afwijkende epg formaat wel kunnen lezen.

 

maar heel vaak kun je ook de text toets voor teletekst gebruiken om toch het programma overzicht te krijgen van die PPV.

chiao

Link naar reactie
Delen op andere sites

He die Redhat,

 

Tjonge wat zeg je nu liever allcam in plaats van freecam......> dan moeten er echt toch betere files te vinden zijn want alle freecam patchers zweren bij die 018 met fun 5in1.

 

Tja zelf sta ik te popelen om dat te gaan doen maar die rottige shop heeft nog niet geleverd terwijl het geld er wel allang afgeboekt is. Maar oke dat zal wel komen.

 

De interfaces die je in de open 1133 ziet zijn inderdaad nog ledig en maagdelijk. Maar ik had al gelezen dat die niet te gebruiken zijn voor een harddisk, daar de force software daar geen enkele voorziening voor heeft. Ik ga nog even zoeken wat het exacte antwoord was en dan hoor je dat nog.

 

Bovendien betreffende de Cam is er doc holiday op x-sat als moderator die heel veel van freecammetjes weet en uit alle postings die ik daar meepik begrijp ik dat het wel allemaal zichtbaar moet zijn. De freecam is als emu off staat de meest ontvangende Cam die er bestaat, de magic kan misschien in de toekomst meer als die softwarehackers de juiste programma's voor elkaar krijgen..... Als ik zover ben en de juiste files vindt krijg je PM.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat er over IDE geschreven werd door force deutschland (een k*t forum overigens)

 

Die Anmerkung im letzten Beitrag ist in der Tat richtig - die Schnittstelle mag nach IDE aussehen, ist es aber nicht. Jeder technisch Sachverständige wird überdies ohne genaue Kenntnisse niemals irgendwelche Zusatzgeräte anschließen, ohne die wirkliche Funktion zu kennen.

 

Um Sie nicht in Ihrer Neugier allein zu lassen:

 

An der benannten Schnittstelle wird beim 1030 die Analogplatine angeschlossen.

 

Zudem würde ein Anschluß irgendwelcher Endgeräte schon allein daran scheitern, daß die erforderliche Software zur Steuerung fehlt - wie wollten Sie denn eine solche Festplatte ansprechen?

 

Fazit:

 

Eine solche Funktionalität existiert in Ihrem Receiver nicht mal ansatzweise, das Thema Garantie haben Sie schon selbst völlig richtig abgearbeitet ...

 

Finger weg von solchen Selbstversuchen! Wir möchten überdies ausdrücklich darauf hinweisen, daß innerhalb des Gerätes durchaus stromführende Teile vorhanden sind, die bei Berührung lebensgefährliche Schäden hervorrufen können.

 

Mit besten Grüßen,

Redaktion, Support Receiver

 

dus voor de niet duitslezende onder ons is het niet een IDE maar een interface tussen het analoge gedeelte en het digitale gedeelte dat in de duomaster tot zijn recht komt.

 

een volgende versie 1144 misschien???? <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yo, Tonski,

 

Eerst en vooral bedankt voor de info over de IDE. Jammer dat het geen IDE is, maar het blijft toch een heel mooi toestel.

 

Wat de freecam betreft heb ik ondertussen de oplossing voor al mijn ellende gevonden. Bleek dat de cam geprogrammeerd was met een bijgewerkte 017 software, en dus geen echte 018, zoals het wel in het Cammenu aangegeven stond. Heb er deze middag snel even de kina-soft opgezet, en nu werkt alles feilloos. Ik werk met de 5in1 files van bij satkoos. SCHITTEREND!!!!

 

Ik meen gelezen te hebben dat jij je CAM in ierland besteld hebt. De mijne komt ook vandaar. Vrijdagnamiddag besteld, en maandag voormiddag reeds geleverd. Wat een service. Ik hoop dat de jouwe snel geleverd wordt, het plezier kan echt niet meer op.

 

Tot schrijfs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Redhat of Tonskidutch,

 

Kan een van jullie mij een pmetje sturen, waar of ik die CAM kan bestellen ?

 

Ben binnenkort jarig, begrijp je <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

 

Alvast bedankt, <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

 

Maestro

Link naar reactie
Delen op andere sites

He tonski,

 

Alles goed?

Er vsprong mij iets in het oog bij het bekijken van de foto van THE FORCE. Die vrije stekker net onder de twee scart-aansluitingen lijkt wel een aansluiting van een IDE-controller. Zou het kunnen dat deze ontvanger daarmee uitgerust is, en dat we er eventueel een harddisk kunnen op aansluiten????

Weet jij hier eventueel meer over??

Over iets anders gepraat. Hoe staat het met de free-cam? De mijne is ondertussen ook geleverd, maar ik kom eigenlijk nu pas tot de vaststelling dat ik eigenlijk liever een allcam had gehad.Dat emuleren vind ik maar niets. Ik zou liever prutsen met de 5in1 kaartjes die niet naar behoren werken met de freecam. Of heb jij ondertussen files gevonden die het wel behoorlijk doen. Heb al een heel pak heksjes geprobeerd, maar palco blijft een probleem. En nagra, en crypto werken helemaal niet. Of heb jij andere ervaringen? Weet jij waarvoor de optie all-ecm in de goodies dient? Ken jij de beste manier om er een allcam van te maken? Heb all een beetje de verschillende boards afgezocht, maar krijg nogal tegenstrijdige info.

Laat me even iets weten als je wil.

Tot schrijfs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...