Ga naar inhoud


Fortecstar fsirci5400z 5in1?!?!


Gast

Aanbevolen berichten

Fortec's nieuwste ontvanger gekocht,gepatched en met files gestoeid,heb tot nu toe canal digitaal ,een deel van Premiere(niet de PPV's)ORF,sommige seca kanalen en een enkele viacces,maar juist de leuke (zoals Taq. K & P en de viacces op sirius wil niet lukken,ook decodeerd hij de ene keer wel en de andere keer niet de diverse C+(sorry C-) kanalen dan helpt alleen een reset of kaart extraktie !

verder vind ik de ontvanger erg traag reageren op de codeersystemen ,was een nokia 9500 gewend die was veelal sneller,lijkt me dus niet korrekt dat een nieuw type ontvanger zo traag is ,het zal wel aan de gebruikte files liggen misschien,heb de files(Fun) van satkoos,boris en duck geprobeerd voor hyundai,nokia en humax en allen Hyundai doet wat !Wie heeft ervaringen of tips,wat doe ik fout en welke files moet ik voor deze ontvanger gebruiken ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik zou gewoon terug gaan. De importeur verklaart toch in zijn reclame dat de 5 in 1 files perfect werken op irdeto, seca, viaccess, beta digital en nagravision?

<img src="http://www.sat4all.com/images/adds/fs-final-opt.gif" alt="" />

Terug gaan en eisen dat het werkt zou ik zeggen anders is de reclame misleidend en moet je de reclame code comissie inschakelen:-)))

Ik ben benieuwd hoe dit afloopt. Als hij zegt dat je wel de juiste files moet programmeren met de juiste keys moet je vragen of hij je dat zwart op wit wilt geven <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

 

<small>[ 01-04-2002, 00:48: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

klopt als een bus

ik heb de fortec nu al byna een jaar in huis en stoei er veel mee. <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

het klopt de 5 in 1 file is met zappen heel traag soms duurt het wel 2 of 3 seconden.

wel moet je zenders zoals canal + en taq en kiosk wel hebben en ook premiere. orf enzo maar dit werkt alleen met de nieuwe patch de 3.16al7bar en alle oudere firms werken niet goed.

ook heeft de laatste firm een raare bij verschijnsel zodra je er een ci cam bij stopt schakeld hij de 5 in 1 file uit.

ik heb er 1 met embedded seca (orgineel) en zet daar een irdeto ci bij maar deze moet wel op de plaats zodat hij de seca uitschakeld doe ik hem in het andere slot zodat hij 2 ci,s ziet dan werkt het niet.

nee de fortec is een beste receiver maar de 5 in 1 firm is nog niet goed.

zonde dat ze hem verkopen met de term dat het perfect werkt met de firm.

dus gewoon terug gaan ik denk naar fs in zoetermeer (heb je mazzel dan word je nog geholpen) <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> of naar de bekende m..t in ax.l (maar dan wens ik je veel geluk) <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

en verder zou de 5 in 1 firm nog werken met seca 2 of irdeto 2 en viacces 2.?

als je nog wat wilt weten zeg je het maar ik heb ok een 5 in 1 file voor de fortec die zet ik wel in de upload. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

H.F. Bedankt voor de informatie maar de nieuwe fortec 5400Z werkt op firmware van de nieuwe 9800.

Op de oude firmware draait dit apparaat helemaal niet.

Heb hem erop gehad maar dan start hij niet eens op. Nu staat er fabriekssoftware op van 22 maart j.l. Hij kan wel met alle 5 de systemen overweg maar met eerder genoemde problemen. Met een Hyundai file doet hij overigens viacces op sirius en nagra op hispasat wel behoorlijk vlot.

Hij kan het dus wel... m.v.g. uit dezelfde regio.

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry hoor, ik heb ook een fortec 5400 gehad, zoetermeer beloofde o.a. dat er spoedig nederlandse fw voor zou komen, maar helaas, nog steeds niet, en die zal er ook wel nooit komen.

 

ze beloven veel daar bij fortec in nederland en in Zoetermeer, maar komen deze beloften niet na, en dat is behalve jammer, ook nog eens gewoon boeren bedrog !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...