Ga naar inhoud


canal + en canal digitaal 2 bedrijven of 1 bedrijf ?


Bari

Aanbevolen berichten

Probeer ik vandaag een basispakket aan te vragen krijg ik te horen dat ik die niet krijg omdat er een factuur openstaat bij canal + ,dit ivm het feit dat zij mij telefonisch hadden aangegeven dat ik het abbonement kon opzeggen en zij het signaal op zwart gooiden en daarop ik de decoder (ik keek nog via de kabel) terugstuurde en daarna canal + melde dat ik gewoon mijn contract moest uitdienen en zij mij geen nieyuwe decoder op wilden sturen want zij leverden gewoon de service die ze moesten leveren en dat ik mijn decoder had ingeleverd ja dat maakte daarbij niks uit... hoe kan je kijken via de kabel zonder decoder ?? , toch vind ik dit alles heel vaag ik heb een dispuut bij 1 bedrijf en het andere bedrijf weigert mij een dienst. het komt erop neer dat als ik amstel aanklaag ik geen heineken meer mag drinken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het zijn twee bedrijven onder een moedermaatschappij. Vermoedelijk zijn, via contacten die geregeld zijn langs de moedermaatschappij, alsnog de databases gekoppeld waar het gaat om rekeningbeheer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Om het nog duidelijker te maken ga ik een iets ander antwoord geven wat er op lijkt (zelfde als Carnager eigenlijk) maar met nog meer duidelijkheid.

 

Canal+ en Canal Digitaal zijn altijd twee bedrijven geweest, maar van dezelfde eigenaar waardoor ze naast hun kantoorruimte ook o.a. de administratie deelden. Ook na de overname van de bedrijven door Greenfield is dit zo gebleven. Nu Canal+ overgenomen mag worden door UPC, waardoor de koppeling wegvalt zal dat overigens wel veranderen. Maar tot nu toe is het één administratie dus vast ook een afdeling debiteurenbeheer waardoor je dus wordt geweigerd.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je naar de rechter stapt zou je wel gelijk moeten krijgen. Het namelijk zo dat een bedrijf je de ene dienst niet mag weigeren of afsluiten als je op een andere dienst een conflict hebt.

 

Zo had ik bij UPC TV, internet en telefonie. Doordat ze mij teveel rekenden voor de telefonie kreeg ik daarover een conflict met UPC. Omdat ik daarom de telefonierekening niet betaalde hebben ze het internet bij mij afgesloten. Dat mag dus niet. Dit is vergelijkbaar met jou verhaal. Maar meestal gaat Jan de burger niet naar de rechter en daar rekenen ze op. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...