Ga naar inhoud


Werkt KPN kaart enkel in Samsung ?


Gast

Aanbevolen berichten

Vandaag kreeg ik een Topfield TF3000COT-d binnen voor test van de beeldkwaliteit.

Wat mij opviel was het feit dat deze Topfield scherper bleek via RGB (test Ned2) dan de Samsung (singel) welke KPN momenteel aanbied.

 

Echter de KPN-kaart werkt niet in de Topfield, ofwel geen ontvangst van de Nederlandse zenders.

Wie kent het geheim hierachter ? Vreemd dat de embedded Conax de KPN-kaart niet herkent. Wie weet de oplossing hiervoor ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb zelf dezelfde ontvanger en hier zit nu ook een KPN kaart in. Deze werkt gewoon prima! Heb je het kaartje er wel goed inzitten, want bij deze ontvanger moet de smartcardchip aan de onderkant zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat jullie even reageren.

Ik weet ook niet beter of dit moet kunnen.

Toch heb ik even zitten zoeken/surfen en begrijp dat mijn Topfields 3000COT-d als een setje/twin worden verkocht, maar ...... er aangepaste software is ingebracht die enkel digitenne leest. (zowel kaart alsmede zenders)

 

Wil er iemand misschien van jullie melden welke System ID er wordt gebruikt in een werkende Toppie TF3000COT( dus met KPN kaart) ?? De eerste regel en de datum zijn voldoende. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks, kan iemand bevestigen of dat de KPN kaart wel werkt met de firmware 1.27 in de TF3000COT ? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ik heb inmiddels een connector (9pins) aan de binnenzijde aangebracht en kan nu firmware downloaden. Alleen de firmware welke uit Korea beschikbaar heeft enkel soft voor de TF3000COT met System ID : 10203. Onze Hollandse Topfields kunnen enkel werken met System ID : 10213 soft.

 

Wie weet waar ik firmware-soft bijv- versie 1.27 en/of de laatste soft kan halen voor de TF3000COT uitvoering met System ID : 10213 ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...