Ga naar inhoud


Kan @home dit zo maar doen (nieuw contract)


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben zo`n beetje vanaf dag 1, een van de eerste die aangesloten was op het @home breedband internet verbinding. dus heb er al wat jaartjes opzitten.

 

Na alle jaren het duurste abbo te heben gehad (48.95)Wil ik nu na jaren mijn abbo omzetten naar het goedkoopste abbo vanwege ik weinig meer download maar alleen nog surf-chat-en skype gebruik.

 

Na hierover contact met @home te hebben gezocht kwamen deze met het verhaal dat ik op dit moment contractvrij was en omzetten mogelijk was maar dat hier wel een nieuw contract afgesloten dient te worden met in achtneming dat ik het eerste jaar geen opzegmogelijkheid heb.(komt neer op ieder ander die voor t eerst een abbo neemt bij @home

 

Ik zij nog geen oopzegging te doen maar een wijziging van het maandelijkse abbo en geen zin had weer voor minimaal een jaar vast te zitten.Ondanks alles moet er er toch een nieuw contract opgemaakt worden.

 

Kan dit zomaar <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja, zij mogen dit. Maar alleen @Home vindt dit normaal.

 

Hier past maar 1 actie: de hele handel opzeggen, internet en kabel de deur uit. (je hebt toch al een schotel)

 

Dit was mijn reactie en ik ben zeer tevreden met m'n ADSL. Veeeeeel betrouwbaarder en elke maand spaar ik geld uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wist ik niet, maar verbaasd me niks.

Ook UPC vertoont nog steeds monopolistische trekjes, terwijl de markt allang open ligt. Eindelijk is de politiek ook wakker geworden( Brinkhorst) maar op een moment dat het niet meer nodig is. De kabelaars zijn hun monopoly allang kwijt, maar hebben dit nog steeds niet door. Dat dringt pas door als er al zoveel klanten zijn opgestapt dat het bedrijf niet meet te redden is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het ergste vindt ik dat de verlenging ook steeds stilzwijgend met een 1 jaar verlengd wordt. Dus je moet nu goed in de gaten houden waneer je naar iets anders wil overstappen. Want voor je het weet zit je er weer voor een jaar er aan vast.


Dit is dus niet bij @home,Na het eerste jaar kun je maandelijks de eerste opzeggen met een opzegtijd van 4 weken,Staat zowel in de voorwaarden alsmede de helpdesk vertelde me tzelfde.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...