Ga naar inhoud


Aston werkt niet op een Praxis 9900dapci


view

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

ik heb een Praxis 9900DAPCI waar ik een Aston 1.05 module wil gebruiken.

Probleem:De receiver "ziet" de module en kan via het menu op de kaart kijken tot waneer de kaart geldig is(org. C+, seca), maar helaas geen beeld! <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> Ik heb bijna alles geprobeerd maar het wil niet lukken, ook via de bekende zoekmachienes vindt ik geen software.

Het komt nog erger: Email naar importeurs en de makers--->geen reactie!! Is er iemand die met deze receiver ervaring heeft laat effe wat weten.

 

De receiver heeft een menu wat verdacht veel lijkt op die van Echostar(2500IP)

 

Ik hoop dat er genoeg info staat, voor zover de groeten,

Link naar reactie
Delen op andere sites


Djazzie,

 

nee hoor de CI is perfekt, die heb ik inderdaad al uitgeprobeerd in een andere box, tevens heb ik in de Praxis zowel bovenste als onderste slot geprobeerd.Wat mij trouwens opvalt is dat er geen software te vinden is b.v. editprogr. e.d..

Ik heb van div. andere modellen van Praxis geprobeerd een edit prog te gebruiken maar ook dat wil niet lukken, dit geldt ook voor software update van de ontvanger. Een Ird.CI en een Via.CI werken wel <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> . Ik heb tevens gekeken of er een transponder is waar software update is(die zijn er voor verschillende merken) maar voor de Praxis niet. Hopeloos zo'n doe het zelver doos <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

De ontvanger is zowel dig. als anal. met C.I. en kan ook nog op een Jaegermotor aangesloten worden dus een aardig komplete doos, jammer om hem aan de kant te zetten.

 

Alvast bedankt voor de reacties!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...