Ga naar inhoud


ASTON 1700/2000 MANUAL.


Gast

Aanbevolen berichten

Omdat ik vele luitjes hier op de site net als ik zie worstelen met instellingen ed.terwijl je een werkelijk schiterende manual van aston hebt gekregen (echt eenvan de mooiste die ik heb gezien) maar met denk ik voor velen met mij de beperkende factor gebrekig of geen kennis van de FRANSE taal, en omdat de ontvangers vele exacte instellingen verlangen is het soms lang zoeken en proberen.

vandaar mijn voorstel, zijn er ook mensen in het bezit van (voor het internet) vertaalprograma's zo dat "we" de manuals vanaf de aston site kunnen vertalen in een meer begrijpelijke taal (bv engels of duits) en elkaar dan verder kunnen helpen?????????

 

groetjes.......

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo

Sorry,maar ik ken heel goed de france taal ik heb ook regelmatig de site van aston visited

maar ze doen geen update voor hun site (www.aston-france.com),ik heb ook veel problemen met mijn aston-xena2000,met magic module(geen beeld) ook met dwonload van canaals allemaal verdubeld (twee keer bedoel ik).Ik bedank alle mensen die geven mijn help via deze fantastish site

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Agadirou,

ik denk dat je me verkeerd begrijpt, ik wil graag dat de (let op dit is mijn beste Frans) MANUEL D'UTILISATION zou worden vertaald hetzij in het Engels danwel Duits zodat we het wat beter begrijpen en kunnen vertalen naar het Nederlands, dus als jou Frans goed is kijk dan even of dat manuel d'utilisation ergens staat.

greoetjes......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer het eens bij de dealer ! heb een aston simba daar leveren ze een nederlandse handleiding bij even vragen bij de dealer en wie weet ....

 

grtjes pinkFlamingo

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi pink flamingo,

 

ik wil graag een voledige versie, meestal zijn de vertalingen door importeurs/handelaren erg beknopt en er voor om snel een plaatje op je scherm te toveren om een voorbeeld te geven, de oreginele manuel voor de aston 1700 (in het frans) bevat 52 pagina's de uitgeklede versie bevat ook 52 pagina's maar dan wel in maar liefst VIER talen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Happy surfer

 

Dit tele.nummer van de grote handelaar in nederland voor aston reciver(0162404055) die kan jouw meschien helpen.Hij kan naar het bedrijf bellen om hun te vragen voor handleiding met verschillend talen.

groetjes happy surfer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar ik mijn ontvanger gekocht heb in eindhoven (tevens importeur) heb ik een prachtig vertaalde engelse handleiding erbij gekregen. Daarin wordt alleen niks gezegd over het probleem wat ik heb dat ik op ingang A een STAB motor wil, en op ingang B een Disecq 4weg switch. Er wordt simpelweg gezegd dat er een "fixed LNB" kan worden aangesloten naast een STAB.

<img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Jeffrey

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi stimpy,

 

Dat bedoel ik nou maar.

 

maar ik begrijp dat jij een 2000 bezit?

ik heb in diverse testen gelezen dat de lnb ingangen ONAFHANGKELIJK van elkaar kunt gebruiken,

maar wat ik al eerder schreef doorloop even heel rustig al jou instellingen want aston is in de praktijk ERG KRITISCH.

heb zelf meegemaakt lof van lnb 2 (hotbird) verkeerd wel gewoon kanalen laden en kijken maar geen nieuwe software te laden, alles eens rustig bekeken en voila het liep weer als een trein.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Happy Surfer,

 

Ik heb inderdaad een Xena 2000.

Ik heb werkelijk waar ALLES gehad in het menu van de xena, maar ik krijg het niet voor elkaar. Er staat wel wat, maar wat er staat is in blauw weergegeven en daar kan ik niks aan veranderen. Ik ben nog steeds aan het vogelen, maar tot dusver nog niks gevonden. <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

Heb je zelf ook een xena 2000? Bij mij loopt het geluid bij sommige zenders niet synchroon. Is dat bij jou ook? Vooral bij de nederland 1, 2 en 3. In de hopperguide stond dit al, ik had gehoopt dat dit bij een software upgrade verholpen zou zijn, maar het is nog steeds niet goed.

 

Groeten Jeffrey

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi stimpy,

 

heb helaas voor jou een 1700 maar ga desondanks toch eens kijken (in diverse testen die ik hier ergens moet hebben) of ik mischien een oplossing voor je kan vinden, ik ga er namelijk maar weer eens vanuit dat het hier weer te maken heeft met de Franse benadering van software die schijnbaar voor ons Noorderlingen wat trager valt te begrijpen, Maar volgens mij moet je gewoon eens het helemaal opnieuw proberen en dan VOORAL goed kijken en verifieren wat je doet met de instellingen in het menu instellingen voor lnb's ed. kijk goed wat je doet of lees het nog een keer NA, want zo heb ik bv. bijna een half jaar getracht een update te krijgen in de veronderstelling dat al mijn instellingen juist waren, fout gedacht ik had een verkeerde lof waarde voor lnb 2 en derhalve geen update mogelijk een kleine fout maar je weet op dat moment niet waar je het moet zoeken.

 

sucses en als het niet lukt hoor je nog van me.

 

groetjes.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nader bericht stimpy,

 

wat het geluid betreft dit schijnt een probleem te zijn van C+ en dan wel de pcr pid (Program - Clock - Recovery) deze pid zorgt ervoor dat beeld en geluid synchroon behoren te lopen, heb zelf ook een echostar 3000 met aston crypt 1.05 en bij deze ontvanger blijft het beeld als het niet synchroon is even stilstaan tot het gelijk is en dit werkt perfekt ook met betrekking tot het ten gehore brengen van andere talen bij onze buitelandse "vrienden" doet de echostar dit beter dan de aston 1700 maar ik denk bijna zeker te weten dat dit een software probleem is waar de fransen weinig aandacht aan besteden want de franse of spaanse C+ kijker spreekt of laat staan verstaat de engelse taal toch niet dus waarom zouden ze, ik bedoel wij kennen bijna geen frans dus wij klagen niet op de site van www.aston.france.com, voelt er zich iemand geroepen die dit probleem ook heeft en ook nog een redelijke kennis van dat frans te hebben mag hij mede namens mij de fransen vragen dit probleem voor de mensen buiten hun mooie land op te lossen!!!!!!!!!!

PLEASE,WIE VOELT ZICH GEROEPEN mag zich melden bij mij.

 

groetjes........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aston heeft zijn website onlangs (enkele weken geleden) vertaald naar het Engels (en dat kan je op sommige plaatsen ook goed zien aan bepaalde vreemde zinsvormen). als je naar www.aston-france.com surft en je klikt op de engelse vlag krijg je precies dezelfde site maar dan in het Engels. (of ga meteen naar www.aston-france.com/en/) Met die handleiding kan ik helaas ook niet helpen, en ik zie op de site van Aston ook geen manual staan, enkel een brochure over de receiver. Ik heb wel op een ander Forum een gelijkaardige discussie gelezen en daar had een gebruiker de handleiding van de Simba202 vertaald naar het nederlands, omdat de Software van de Simba en de Xena hetzelfde is (behalve voor de Xena2000) kan je deze dus ook gebruiken voor de Xena. Ik heb hem in de Up/Down van Duck gezet en is genaamd simba202.doc. over dat melden aan Aston kan ik zeggen dat de Webmaster engelstalige vragen beantwoord, maar de Tech Support van Aston gaan lekker door met enkel Franse emails te beantwoorden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

THANK YOU CUTOVERSPY 2,

 

Zo zie je maar weer als we allemaal met stukjes info komen lost het probleem zich van zelf op.

 

ik ga even bij DUCK kijken.

 

bedoelde je met die site Aston satelite board bij (ik geloof) www.ezboard.com ?????

 

groetjes.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...