Ga naar inhoud


X-box 360


Beurnie1

Aanbevolen berichten

Omdat het totaal off-topic is, stel ik de vraag hier.

 

Weet er iemand of je met de nieuwe Xbox 360 ook de games van de huidige xbox zal kunnen spelen (en ook online?)

 

Ik weet dat er discussie over was, maar ik weet niet of het nu uiteindelijk mogelijk zal zijn...

 

Thanks

Vu+ solo met Pli & Sab Titan HD 1 - Xwindow - USB HD 500GB

Link naar reactie
Delen op andere sites


JA klopt, maar dan moetst je geloof ik wel vrij recente spellen hebben <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou iig een HDD pakket moeten nemen want op webwereld stond de melding

Citaat:
Er is te weinig ruimte op de DVD-schijfjes voor bepaalde games. De ontwikkelaar van het rollenspel Enchant Arm geeft aan dat de game niet op één DVD gaat passen. Er zijn waarschijnlijk drie dvd's voor nodig. Het gaat in dit geval om een titel die verkrijgbaar is bij de lancering van de console.

 

Het is dan ook de vraag of Microsoft niet beter met de Blu-Ray- of hd-dvd-technologie had moeten werken. De Playstation 3 heeft namelijk wel een Blu-Ray drive, waardoor capaciteit veel minder een rol speelt.

 

Verder was ook op Webwereld te lezen dat backwards niet helemaal compatible is:

 

Citaat:
Xbox 360 niet geheel backward compatible

 

Vrijdag 20 mei 2005, 10:14 - Onder druk van de pers heeft Microsoft moeten toegeven dat de Xbox 360 niet in staat zal zijn om alle games van z'n voorganger zonder problemen af te spelen.

 

Er is het laatste jaar voornamelijk lof geweest over de plannen van Microsoft met de Xbox 360. Als er al kritiek was, betrof het de mogelijkheid om de games voor de huidige Xbox te spelen op z'n opvolger. In eerste instantie leek het alsof die mogelijkheid er niet zou komen, maar kort geleden maakte Microsoft duidelijk dat het wel degelijk mogelijk zal zijn om oude games op de nieuwe console te spelen.

 

Inmiddels heeft Microsoft, onder druk van de pers, die stelling flink moeten bijstellen. De Xbox 360 zal sommige, maar lang niet alle games van z'n voorganger kunnen spelen. Dat komt vooral omdat Microsoft heeft besloten andere fabrikanten van de chips aan boord van de Xbox 360 te kiezen. Zo wordt de processor niet langer geleverd door Intel, maar door IBM en is de grafische kaart niet langer van nVidia, maar van ATI.

 

In de praktijk betekent het afwachten wat een oude game doet op de Xbox 360. Eigenlijk zou elke oude game door de makers getest en desnoods aangepast moeten worden. Dat is Microsoft ook van plan met de populairste games, te beginnen met hun eigen Halo en Halo 2. Het betekent ook dat deze games opnieuw uitgebracht gaan worden, nu geschikt voor de Xbox 360, wat weer inhoudt dat wie een game als Halo 2 op de Xbox 360 wil spelen, een nieuw exemplaar aan moet schaffen.

 

Het lijkt erop dat de praktijk van komende winter uit moet gaan wijzen welke oude games wel en welke niet in de originele vorm op de Xbox 360 te spelen zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja maar oude games zien der op de nieuwe xbox echt niet beter uit dus mensen die nu al een xbox hebben kunnen hun oude games toch ook blijven doen op hun oude xbox.

 

En ik haal pas een 360, als ik der net als mijn huidige xbox doormiddel van een chip alles mee kan wat ik wil <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is een beetje stom wat ze doen... Want voor al degene die bij Xbox zouden blijvan omdat ze er toch al spellen op hadden, bieden ze nu perfect de kans om over te schakelen naar een Playstation...

 

Misschien dat ik uiteindelijk dan ook maar overstap op een playstation 3.

 

Kent er iemand zowat de grote lijnen die het verschil vormen tussen de nieuwe xbox en de nieuwe playstation?

En welke zou je kiezen (en waarom?)

Vu+ solo met Pli & Sab Titan HD 1 - Xwindow - USB HD 500GB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Microsoft is in principe al bekend kwa kracht, pak maar je pc met een dikke videokaart en een goed spel.

 

Sony is in mijn beleving wat realistischer. Filmpje en eentje Film / Fictie en zie het verschil tussen de film en spel.

 

Maar kijk eens op wat review sites van gamers zoals Gamespot en een volledig artikel over de X-Box (schijnt moeilijk te modden) Gamasutra XBOX 360 en de PS3 Gamasutra PS3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo ver bekend zou de online service van Sony gratis zijn, maar betaal je meer voor het spel waar deze online mogelijkheid op zit.

 

Ik vind dat online gebeuren voor mij persoonlijk niet intressant, mij trekt dat niet zo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...