Ga naar inhoud


Voetbalbeelden gratis vanuit Japan


Gast Jan25

Aanbevolen berichten

Via internet blijkt gratis gekeken te kunnen worden naar live wedstrijdverslagen uit de eredivisie. In ieder geval hebben een aantal Feyenoord-supporters de wedstrijd Ajax - Feyenoord afgelopen weekend via de pc kosteloos binnengehaald. Dat deden ze via een verbinding met Japan. Ze kregen dan ook Japans commentaar bij de beelden.

 

Normaal gesproken moet je 40 euro per maand betalen aan Versatel om de beelden op je tv te krijgen. Het telecombedrijf, dat 30,5 miljoen euro per jaar betaalt voor de live-rechten, heeft inmiddels laten weten ''waar mogelijk juridische stappen te zullen ondernemen tegen dit oneigenlijke gebruik van de beelden.''

 

Op een internetforum van Feyenoordsupporters is een complete handleiding te vinden waarmee onder meer Nederlandse, Engelse en Franse wedstrijden op de pc te volgen zijn. ''Het maken van de verbinding duurde ongeveer twee minuten en af en toe bleef het beeld even hangen, maar verder was de kwaliteit goed'', aldus een jeugdige Feyenoord-fan.

 

Bron: FOK.NL

 

 

En dat was het dan voor Versatel <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Via het programma PPLive ( shareware maar zonder spam ofzo ) werkt dit ook perfect zit nu een filmpje te kijken <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Ps. je verstaat der wel geen bal van maar ja als de sport uitzendingen maar werken, ik ga dat tijdens de volgende wedstrijden toch eens test.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...