Ga naar inhoud


Iemand hier ervaring met SpeedXS ADSL 2+


cowo

Aanbevolen berichten


Citaat:
Ben hier onderhand uitgekeken op mijn @home abo. Nu kwam ik SpeedXS ADSL2 tegen. Wel een erg hoge snelheid voor een lage prijs. Is hier toevallig iemand die ervaring met deze verbinding heeft?


Hoi,

Ik zit ook bij speed-xs sinds maart (adsl extreme 8/1Mb/s abbo)en ben zeer tevreden, ik heb er hier nog nooit uitgelegen en altijd maximum (+800 kB/s ) snelheid van mijn pay-newsserver. Je hebt ook geen fair use datalimiet ofzo en kunt rustig 100 Gb per maand uit je verbinding trekken.

Wat betreft ADSL-2 weet ik (check ook hun forum!) dat bestaande klanten kunnen upgraden naar het 10Mb abbo ADSL2 voor 20 euro per maand , maar dat dit pas beschikbaar komt in het 4e kwartaal van dit jaar. Hoe dit met nieuwe klanten zit weet ik niet, wel dat BBnet druk bezig is met het omzetten van alle centrales naar adsl2.

Doe ook even de postcode check op de site van speed-xs dan kun je zien hoe ver je van de centrale woont en of adsl2 uberhaupt mogelijk is op jouwn lokatie.

Ik ga me iedergeval inschrijven voor het 10Mb abbo , betaal nu 35 euri voor een 8Mb dat scheelt weer 15 euri <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
betaal nu 35 euri voor een 8Mb dat scheelt weer 15 euri <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />


die 35 euro is alleen de eerste 9 maanden, vergeet ook de jaarlijkse bijdrage van eur 100 niet <img src="/forums/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

CDS: Wij bieden goede beeldkwaliteit, dat u geen goed beeld heeft ligt niet aan onze bandbreedte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

goed dat je het zegt, ik had dat van die 9 maand niet gezien, een reden des te meer om over te stappen voor mij <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Met die 100 euro per jaar heb je gelijk in, ik betaal nu nog 35 euro per maand (+ die 100 € /12) omdat ik binnen die 9 maand nog steeds zit.

 

ADSL-2 kost echter maar 20 euro per maand (+ 100 euro /12 ) daarvoor heb je een snellere verbinding, en die 20 euro per maand geldt niet alleen voor de 1e 9 maand ,maar voor altijd(..)

 

Dus voor mij zal het wel degelijk wat geld besparen per maand en ook nog een snellere verbinding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...