Ga naar inhoud


TVD: kwaliteit nieuwe kanalen


Gast

Aanbevolen berichten

Citaat:
Wat mij overigens ook opvalt is dat het beeld van Omroep Brabant boven de andere regionalen uitsteekt, als Brabander verbaast mij dat natuurlijk niet . Nee, serieus: Is dat alleen hier of overal? De andere regionalen zijn namelijk een beetje slechter, maar kan niet goed plaatsten wat er dan mee is, lijkt op een AD (of zelfs DAD) conversie of gewoon een slechte resolutie. De bitrate zal vast wel even hoog zijn. Ik weet dat Omroep Brabant een directe verbinding heeft met alle (Brabantse) kabelaars, maar dat zullen de andere regionalen dan toch ook wel hebben

 

Citaat van Piño..... <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Ik ben even een nieuw draadje gestart om on-topic te blijven <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />. Op mijn Sagem/Viacces hebben sommige kanalen niet de digitale kwaliteit die je mag verwachten.

 

Ik heb niet alle kanalen bestudeerd, maar toen ik naar TV Gelderland keek, leek de kwaliteit verdacht veel op die van de analoge antenne op het dak. TV Utrecht lijkt vanaf de DVB-T te zijn geplukt. Verder heb ik ook twijfels bij de kwaliteit van Talpa. Daar valt het geluid soms voor een seconde weg. Dit probleem komt vaker voor bij DVB-T kanalen. Ik ben dus benieuwd waar Casema haar kanalen vandaan haalt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...