Ga naar inhoud


Let op vanaf 3 okt wijzigingen in het TV Home signaal


Gast

Aanbevolen berichten

Bron tvhome.nl

 

Dit betekent tevens dat alle via decoders zwart gaan vanaf 3okt 9:30.

Dus mensen met beeld geniet ervan. Ik heb hier inmiddels mijn "Gratis Samsung met irdeto kaart ontvangen"

 

De belangrijkste zaken uit de brief op een rij

Laat je digitale ontvanger op 2 oktober en 5 oktober van 09.30 tot 17.00 uur aan staan.

Je digitale ontvanger heeft enige tijd nodig om zich aan te passen aan het nieuwe signaal dat hij gaat ontvangen. Zet de ontvanger daarom niet uit.

Laat je digitale ontvanger op de dag van de wisseling een tijd bij voorkeur op RTL 4 of RTL 5 staan wanneer je de ontvanger niet gebruikt. Zet je ontvanger liever niet op Nederland 1, 2 of 3, want dan kan deze zich niet altijd goed aanpassen het signaal van het nieuwe digitale ontvangst station.

Mocht je ontvanger uit staan als TV Home van digitaal ontvangst station wisselt, dan heeft je ontvanger daarna enige tijd nodig om de nieuwe informatie te downloaden en te verwerken.

De wissel van ontvangst station vindt plaats op 3 en op 5 oktober om 9.30 uur in de ochtend. Als na 17.00 uur 's avonds je ontvanger niet meer op juiste wijze functioneert, niet de nieuwe zenders weergeeft of problemen van andere aard geeft, adviseren wij een herinstallatie uit te voeren. Let daarbij op de juiste frequentie en netwerk nummer.

Digitale ontvangers van het merk Samsung zullen na de wisseling in de zenderlijst in plaats van de programma-naam de melding 'NOT COMPLETED' weergeven. Dit is van tijdelijke aard, zodra je even rustig door de verschillende programma's zapt wordt de programma naam weer aangepast.

Digitale ontvangers van het merk Nokia zullen per zender de melding geven dat er nieuwe gegevens ontvangen zijn. Dit doet de ontvanger middels pop up schermen. Tijdelijk zullen een aantal programma-namen als "NEW" worden weergegeven. Tijdens het zappen zal de naam weer worden gecorrigeerd.

Digitale ontvangers van Panasonic zullen na de wisseling een aantal programma's tijdelijk veranderen naar "niew programma". Tijdens het zappen zal de naam weer worden gecorrigeerd naar de juiste naam. Voor de Panasonic is het met name van belang dat de ontvanger niet op Ned 1/2/3 staat tijdens de wisseling. De ontvanger zal dan niet automatisch updaten. De ontvanger moet in dat geval eerst op RTL-4 worden gezet om zich te kunnen updaten. Dit kan enkele minuten duren.

Voor alle digitale ontvangers geldt dat alle zenderblokkeringen (kinderslot) en favorietenlijstjes helaas verloren gaan. Deze zul je dus opnieuw moeten invoeren.

 

Lees verder

 

nieuwe zenders bij TV Home

Binnenkort heb je nóg meer reden om een abonnement op TV Home te nemen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de capaciteit van de kabel uit te breiden, zodat je binnenkort kunt gaan genieten van nog meer zenders in digitale kwaliteit. Vanaf begin oktober zullen er een aantal digitale zenders worden toegevoegd aan het TV Home Extra pakket, hieronder vind je alvast een aantal voorproefjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Nou tis nu 10:43 op 3 okt, ben aangesloten op de regio zwolle en nog steeds beeld op via...


Ik zou zeggen pak nog een filmpje op *anal+ <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Test fase van de Irdeto 2 codering en de nieuwe kanalen zijn gelukt.

De laatste Decoders van samsung zijn vandaag verdeelt geworden door tvhome.

 

Dus ik zou de video maar aanzetten en alles opnemen.

Volgens de vertegenwoordiger van TVhome die mij vandaag in de winkel een bezoekje aflegde om het een en ander uit te leggen over de wissel zou regio zuid limburg voledig over gaan naar het nieuwe station en wel om 5 okt 17:00.

 

Mensen die de update gemist hebben tussen 3 en 5 okt kunnen bij het opstarten van hen Legale ontvanger tot 15 min zwart beeld hebben. Dit komt dan door dat de ontvanger zich moet aan passen aan het nieuwe systeem.

 

De Illegale kijkers houden licht op de bekende FTA kanalen.

 

Hier van deze kant wordt hard gewerkt aan een emu die het mogelijk maakt om een originele tvhome kaart in een Dbox2 of DB te laten draaien. de Dbox moet wel voorzien zijn van een multie cam. Ik hou jullie op de hoogte.

 

Ook zal er een nieuwe ontvanger op de markt komen met een HD aansluiting voor LCD of Plasma zodat het wk in HD gekeken kan worden.<====== Deze info heb ik van een Technisch medewerker van Revah European.

 

De ontvanger zal medio juni op de markt komen en zal waarschijnlijk gaan lopen onder de naam ITT.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De Illegale kijkers houden licht op de bekende FTA kanalen.

Hier van deze kant wordt hard gewerkt aan een emu die het mogelijk maakt om een originele tvhome kaart in een Dbox2 of DB te laten draaien. de Dbox moet wel voorzien zijn van een multie cam. Ik hou jullie op de hoogte.


Nu zijn hier in de omgeving Zwolle ook de kanalen die eerst FTA waren zoals Nederland 1 gecodeerd in irdeto 2 <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> waardoor het zappen tussen de Nederlandse kanalen ook trager wordt met de TVhome ontvanger.
Link naar reactie
Delen op andere sites

hier in groningen met de samsung zijn we al over naar het nieuwe ontvangststation, erg veel NOT COMPLETED, maar heel langzaam verdwijnt dat <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Bier uit de fles is 100 keer beter dan uit blik!!

Lekker zo'n 20 Mbit verbinding!

Link naar reactie
Delen op andere sites

met tvhome medewerker gesproken en sinds vandaag worden dus id alle kanalen achter de irdeto verstopt. Wel zouden de Tvhome kaarten in op korte temijn geschikt worden voor meerdere kabel ontvangers buiten de 3 die we nu al kunnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmmm... Ook hier (regio Tilburg) sinds vandaag zwart beeld. Vang ook geen FTA's meer, maar heb nog geen search uitgevoerd... Morgen maar eens in duiken!

Nokia D-BOX II AVIA500 - Multicam 3.0 - Sportster Pro 1.10 RC010 - NewCS 1.50 - CCcam 2.04

Nokia D-BOX II AVIA500 - Sportster Pro 1.10 RC010 - CCcam 2.04

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...