Ga naar inhoud


Topfield TF5100PVRc met CI voor Alphacrypt 3.05 ?


grunnsat

Aanbevolen berichten

Topefield blijkt twee cable PVR's in het programma te hebben die allebei met twee CI sloten zijn uitgerust. Het zijn de TF5100PVRc en de TF5200PVRc. De laatste heeft als extra een embedded Conax CAS, en is dus niet interessant voor ons.

 

De eerste is dus wel wat ik zoek. Twee tuners, en een HDD tot 300GB. De Alphacrypt 3.05 in het CI slot, en eindelijk hebben we een goede cable PVR.

 

Ik heb de Nederlandse importeur al een e-mail gestuurd of ik hem kan bestellen, of dat ik hem in het buitenland moet bestellen. Desnoods direct uit Korea <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Nog wat meer mailtjes, en misschien ruikt de importeur business.

 

Hier is een linkje naar de pdf van de TF5100PVRc . Er staat in dat de Conax CAS embedded zou zijn, maar dat is zeer waarschijnlijk een vergissing.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je al gekeken naar de Humax PDR 9700c? Die is ook PVR en met een dual tuner en 2CI.

Kost bij de oosterburen rond de 350euri

De Alphacrypt module kan in Dynamic/multi modus gezet worden. Zo kun je echt 2 dingen tegelijk met de twintuner.

Dat laatste moet natuurlijk eerst getest worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Heb je al gekeken naar de Humax PDR 9700c? Die is ook PVR en met een dual tuner en 2CI.

 

Dank voor je tip. Ik had al wel bij Humax op de web site gekeken, maar daar vind je deze PVR niet. Het lijkt er op dat hij op het punt staat uitgebracht te worden.

 

Ik heb de technische gegevens van de 9700 in de satelliet uitvoering bestudeerd, en hij heeft twee toch wel belangrijke nadelen ten opzichte van de Topfield. Dat zijn het ontbreken van een USB 2.0 uitgang zodat je geen films kunt kopieëren naar de PC, en hij kent geen component video uitgang wat ook vervelend is als je hem met een A/V receiver wilt laten samenwerken (dan kun je alleen S-Video gebruiken). En ik vind de Topfield mooier, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

 

Dat neemt niet weg dat we dank zij jouw tip nu twee kabel PVR's in het lijstje hebben staan, en dat lijkt mij heel prettig voor de geïntersseerden in dit forum. Nogmaals mijn dank.

 

Ik hoop morgen (sorry, vandaag) de prijs van de Topfield te horen, die kun je ook in Duitsland bestellen. Overigens is het dan de 5200. Wat nu het verschil is tussen de 510 en de 5200 is mij niet echt duidelijk. Maar hoe hoger het typenummer hoe beter zullen we maar denken. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...