Ga naar inhoud


Casema wel-geen extra zenders op SAGEM


dolphs

Aanbevolen berichten

Ik plaats dit bericht van een bekende kabeltelevisie site even hier in het geval mensen het hebben gemist. Wie weet meer, krijgt de SAGEM klant dit ook tot laten we zeggen de decoderswap daar is?

 

"Welingelichte Casema-kringen melden dat het gaat om o.a. de sportzender NASN (North American Sports Network), ESPN Classic Sport, MGM Movie Channel, Sailing Channel, BBC 3, BBC 4 en Avro Dier & Natuur (alleen voor AVRO leden). Laatstgenoemd kanaal zal mogelijk nog niet op 17 oktober van start gaan. Ook zal Casema het radio-aanbod via TVD uitbreiden naar 53 kanalen. De meeste kanalen zullen in het zogeheten 'pluspakket' worden aangeboden. Helaas is er vooralsnog weinig capaciteit voor verdere uitbreiding; in december zal nog het Indonesische Garuda TV volgen en mogelijk bij de start zal waarschijnlijk ook het evangelische kanaal Family 7 worden toegevoegd."

 

Verder is Casema er blijkbaar ook nog niet helemaal uit hoe ze om moet gaan met de abonnees die nu nog een Sagem gebruiken; "Overigens is het nog onduidelijk of de oude (trouwe) Sagem-klanten ook de nieuwe kanalen kunnen ontvangen, aangezien het voornemen - volgens welingelichte kring - is om alleen de Irdeto2-klanten van de uitbreiding te laten profiteren. Over enige maanden is het de bedoeling dat de Sagem-klanten een aanbod wordt gedaan om hun ontvangers om te ruilen voor Irdeto2-ontvangers. (al deze informatie is uiteraard onder voorbehoud)"

Xtrend ET10000 met Quad Inverto Ultra

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
en mogelijk bij de start zal waarschijnlijk ook het evangelische kanaal Family 7 worden toegevoegd


Tsja, er zal vast markt voor zijn maar wat moet ik als niet-Christelijke kijker met 2 evangelische kanalen terwijl er nog een stuk of 5 kanalen van de publieke omroep niet op de Casema kabel zittten terwijl je die bij Essent en UPC (en de kleinere aanbieders) wel kunt krijgen. En niet alleen voor leden van die omroep (vreemde regeling van de AVRO trouwens, nieuwste manier van leden schrapen?).. Dus wel weer een gemiste kans van Casema.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach kom een beetje positief mag wel .. Toch 1 zender die wel interessant kan zijn .. NASN .. Ik persoonlijk heb een schotel omdat ik graag American football wil zien zo nu en dan .. welnu dat kan straks met NASN .. ik hoop niet dat ze dezelfde wedstrijden zondag (en maandag) uitzenden als op de Telstar sat ... ik gok dat het ook op de sagem komt, maar dat is puur speculatie ivm die brief die eerder is gestuurd ( zo rond augustus ergens dacht ik )...

Xtrend ET10000 met Quad Inverto Ultra

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Over enige maanden is het de bedoeling dat de Sagem-klanten een aanbod wordt gedaan om hun ontvangers om te ruilen voor Irdeto2-ontvangers. (al deze informatie is uiteraard onder voorbehoud)"



Ik snap niet dat ze bij casema zo moeilijk doen. Ze bieden nu de ontvanger Gratis aan bij het pluspakket. Waarom doen ze dit niet bij de Sagemgebruiker met een beetje extra korting, het zijn tenslotte de testers van de beginfase van digitale TV! Ik neem aan dat de sagemgebruiker nu ook gewoon 7,50 per maand betalen voor het pluspakket <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Houd je er rekening mee dat er ook Sagem kijkers zijn met het gratis digitale pakket? Ik heb bijvoorbeeld geen zin om extra kosten te maken omdat Casema van codering verandert! Ik vind dat niet mijn probleem.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar heb jij weer groot gelijk in, maar de poster gaat uit van de extra kanalen in het pluspakket.

 

En daarom zeg ik ook extra korting, dus ook al heeft men alleen het basispakket, gratis omruilen.

 

Zonder de gebruikers van het eerste uur, was de digitale tv nooit zover gekomen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

werkt gewoon hiero op een d-box2.

deze kanalen worden zowel in viacces1 als irdeto2 doorgegeven.

 

probeer opnieuw te zoeken op je sagem met volgende instellingen

netwerkcode 5555

freq 372.000

qam 64

sym 6750

 

heb ff geen sagem bij de hand om het testen.

"i think, therefore i am"
draaiend met: VU+DUO 500GB, golden media wizard hd class, Pinnacle ip9600 hd with android
4X TELENET hd-digicorders 500GB
enog meer om op te noemen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zover ik kan zien werken de nieuwe zenders prima op de oude Sagem hier. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Maar gebruik als Netwerk nummer 5555 ipv de 3 cijferige oude code.

 

edit - Big M was me net voor <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Vu Duo 4K  S+C

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...