Ga naar inhoud


Nieuwe naam Canal+


FMFREAK

Aanbevolen berichten

Canal+ verdwijnt. Althans, de verschillende kanalen van de abonneezender krijgen nieuwe namen: Film1 en Sport1.

 

Uitbreiding

Ook gaat Canal+ van drie algemene kanalen naar vier filmkanalen en een sportkanaal. Dat heeft Chellomedia, de eigenaar van de betaalzender, bekendgemaakt.

 

Films

Begin volgend jaar wordt Canal+ omgedoopt in een aantal filmzenders onder de naam Film1 en een sportzender getiteld Sport1. Film1 bestaat uit vier aparte kanalen, waarop films uit Nederland en de rest van de wereld te zien zijn. Sport1 biedt zeven dagen per week 24 uur per dag sport.

 

Winterspelen

In samenwerking met de NOS zendt Sport1 ook de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn uit.

 

Bron: Rtl Nieuws

1x Dreambox 7000 met externe harddisk

1x Dreambox 500

1x AZBox Premium HD

Draaibare schotel met Maximum Twin 0,3 db LNB

Gentoo Linux Server en nog andere computer zooi

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zo, benieuwd waar ze die 5 kanalen op de satelliet gaan plaatsen dan....

 

Gokje; opdelen van de huidige capaciteit die door 3 kanalen wordt gebruikt <img src="/forums/images/graemlins/uitlachen.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hier zijn er 6 filmkanalen : Prime One, Prime Action, Prime Fezztival en Prime Movies.

ja, ik kan tellen. de overige 2 zijn Prime One+1 en Prime Action+1. Maar ze maken dus wél reklame voor hun "zes" filmkanalen !

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Canal+ verdwijnt. Althans, de verschillende kanalen van de abonneezender krijgen nieuwe namen: Film1 en Sport1.


Komisch: onder die naam heeft UPC al eens een geflopt film- en sportkanaal gerund op de digitale kabel. Zo komen die namen toch nog van pas! Ben benieuwd of ze ook de oude logo's nog van stal gaan halen...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
... films uit Nederland en de rest van de wereld...


<img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> Zegt dit iets over de wereldvisie van Rtl of die van zij-die-straks-vroeger-bekend-stonden-als-Canal+?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hieronder het persbericht van Canal+.

 

CANAL+ breidt aanbod uit en gaat verder als Film1 en Sport1

 

Amsterdam, 7 november 2005 - chellomedia, de nieuwe eigenaar van CANAL+ in Nederland, kondigt nieuwe uitbreidingsplannen van het digitale televisie-aanbod aan. De zender breidt de drie huidige kanalen uit naar vier premium filmkanalen en een non-stop premium sportkanaal met zeven aanvullende windows (kijkmogelijkheden), allen onder nieuwe merknamen. In de loop van het eerste kwartaal van 2006 herlanceert chellomedia de filmzender onder de naam Film1 en gaat de sportzender verder als Sport1. Uit een aantal namen, die werden getest in de Nederlandse markt, kwamen Film1 en Sport1 duidelijk als favoriet uit de bus. Volgens de respondenten geven deze namen de kern van het premium aanbod van CANAL+ het beste weer.

 

Dit betekent dat abonnees in de loop van het eerste kwartaal van 2006 toegang hebben tot nog meer topfilms en topsport. De premium filmservice Film1 wordt uitgebreid naar vier aparte multiplex filmkanalen. Dankzij chellomedia’s exclusieve distributie-overeenkomsten met grote Hollywood studio’s als Warner Bros., Universal, Fox, Paramount, Dreamworks en een aantal lokale distributeurs, kunnen abonnees genieten van een breed aanbod aan internationale blockbusters en lokale kwaliteitsfilms. Het komend aanbod bevat films als “Bridget Jones: The Edge of Reason”, “The Terminal”, “Collateral”, “I Robot”, “Catwoman”, “Vet Hard” en “Amazones”.

 

Met Sport1 kunnen sportliefhebbers nu 24 uur per dag, 7 dagen per week een geheel aan sport gewijd kanaal ontvangen met zeven aanvullende windows. Sport1 biedt een live en exclusief sportaanbod met o.a.:

 

 

Internationaal topvoetbal uit het seizoen 2005/06 met live verslag van alle UEFA Champions Leaugue en 370 Barclays English Premier League wedstrijden, zowel als de wedstrijden uit de Italiaanse, Braziliaanse, Duitse, Spaanse, Franse, Schotse en Portugese competities met als climax van het voetbalseizoen de wereldkampioenschappen in Duitsland.

 

Basketbal met live verslag van de Amerikaanse NBA, de Europese ULEB Cup en de Nederlandse FEB competitie.

 

Tennis met de Australian Open en Roland Garros, de Davis Cup en ATP Masters Series, European Tour Golf en live de vier grootste golf toernooien, Major League Baseball en live de Rabo Hoofdklasse hockey.

 

De Olympische Winterspelen 2006 in samenwerking met NOS

Het is de bedoeling om abonnees in de loop van het eerste kwartaal van 2006 de optie te bieden zich ofwel te abonneren op de aparte premium sport- en filmdiensten ofwel op de gecombineerde diensten.

 

Ontwikkeling van de nieuwe look

chellomedia werkt momenteel aan de nieuwe logo’s en branding voor zowel Film1 als voor Sport1. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met een aantal gerenommeerde bureaus, waaronder het award-winnende televisie design bureau Bruce Dunlop & Associates (U.K.), aangesteld om de nieuwe on- en off-air brand look te ontwikkelen. Branded Ltd. (U.K.), wereldwijd één van de belangrijkste adviesbureaus binnen de TV industrie, assisteert chellomedia bij de gehele re-branding strategie en uitbreiding van het aanbod. Tegelijkertijd werkt het Nederlandse reclamebureau Selmore aan de creatieve strategie en de aankomende advertentiecampagne. Het consumentenonderzoek werd uitgevoerd door het Nederlandse marktonderzoekbureau Ithaka marktanalisten.

 

 

-Einde persbericht -

Twee keer rechts, is ook terug

VU+ Duo + Triax 80cm schotel + SG-2100 rotor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wie zegt dat deze kanalen op satelliet komen of blijven? Misschien zijn ze wel zo dom deze kanalen enkel nog via kabel aan te bieden!


Dat lijkt me heel dom...nota bene zijn er niet gering aantal kabel-gebieden waar vanaf het eind van dit jaar de C+ programma's NIET meer analoog maar ook NIET meer digitaal beschikbaar zijn. Sterker, in sommige gebieden is nu al satelliet als alternatief aangeboden.

Met andere woorden...het zou wel heel cru zijn als dit niet via de satelliet komt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik verw8 dat ze gewoon via de satelliet 3 kanalen blijven aanbieden.... 2 Film kanalen (op de kabel 4) en 1 sport kanaal (op de kabel meer!!!)....

 

Missen doe je dan toch niets, want de kabel heeft meer herhaling :-)

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...