Ga naar inhoud


Wetgeving van vrijgave ci module van ieder provider?


Gast

Aanbevolen berichten

Hi,

ik vraag mij af,ik weet het niet meer,als er geen europese wetgeving was,dat iedere betaaltv organisatie verplicht was losse module's ci's aan te beiden+ smartcard? <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Of is dit enkel in bepaalde landen?

Indien ja,zijn kabelbedrijven dan ook niet verbonden aan deze wet en moet de codering van IN.DI ,telenet, en alle andere kabelbedrijven die dvb-c coderingen uitzenden dan niet verplicht,deze uit te brengen?

Indien ja,kunnen wij als burger in grote getallen,dan geen consumentenorganisatie e.a. instantie's aanspreken die hen om hun beurt aan te manen,de wet na te leven,en desnoods via een legertje advocaten hen daarin in gebreke te stellen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> ?

Ik zou graag mijn humax een 2de leven inblazen,en dat kan nu niet meer omdat telenet alsnog geen losse module's en kaarten leveren <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Vooralsnog zijn contentproviders zoals Telenet, IN.DI(?) en aanbieders van (televisie- en) radiokanalen uitgezonderd van het verbod op beperking van de vrijheid van goederen en dienstenverkeer.

Aangezien de Nederlandse satelliet contentprovider haar uitzendrechten betaald voor Nederland (en jammer genoeg niet voor alle Nederlanders of Nederlandstaligen) mag zij haar afzetgebied limiteren.

Dus wij kunnen als burgers niet collectief vragen om een CI+kaart voor DVB-C uitzendingen. (overigens zou ik die ook niet willen, ik heb véél leiver een CI+kaart voor SKY <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...