Ga naar inhoud


Multivision settings aangepast


Gast LeXfiles

Aanbevolen berichten

Bij mij staan de laatste Multivision settings voor Philips.

Ze staan in mijn up/download center en ook twee volledig nieuwe Philips firmwares versies (6071-6072) met de nieuwe Multivision settings.

 

Veel kijkplezier !

Lex

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ Sevens heaven

 

bij mij hoeft de firmware niet aangepast te worden bij Lex moest dat wel maargoed bij mij kun je gewoon de nieuwe keys invullen in de virtuele smartcard en dan bij Viacess en dan invullen bij TPS de nieuwe 03 en de nieuwe 13 key deze kun je bewerken via de E toest de 13 dan want je krijgt hem dan te zien ik maak hem niet opnieuw omdat ik denk dat ze bijna iedere dag een keywissel gaan doen en ze bezig zijn met het overgaan naar Via 2.5 dat is mijn vermoeden dus even opnieuw invoeren en je hebt beeld en de nieuwe keys kun je natuurlijk vinden in downloader

 

Groeten Marcel <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ All, Lex is gebanned voor 14 dagen van het Sat4all forum. Dit vanwege het duidelijk op slinkse wijze bekend maken van key-wissels en tevens verwijzingen naar een site met illegale keyfiles maken.

In de forums van de verschillende merken ontvangers behoren geen berichten te staan over eventuele key-wissels of coderingswijzigingen. Daarvoor dient in dit geval het Viaccess forum.

 

Closed.

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...