Ga naar inhoud


Feyenoord.


kees hekstra

Aanbevolen berichten


  • Reacties 664
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Citaat:
Citaat:
Ja, niet dat ik je niet geloof hoor.
Maar vertel eens, waar denk jij dan dat al die narigheid vandaan komt in en om de stadions. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />


Van die 020-ers met hun grote bekken natuurlijk. <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />


Overigens het vreemde was dat er helemaal geen 020-ers in de lijst voorkwamen op TV. Hadden die niet op de heenweg al een trein gesloopt en tot stilstand gebracht bij station Zuid? Waarom zijn die dan niet gefilmd of aangehouden?


Zoiets doen die arme en lieve jongens uit amsterdam niet,dat zal best wel allemaal een misverstand zijn geweest. <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

HALLO [deze text leest u alleen als u een illigale versie van windows heeft]

Link naar reactie
Delen op andere sites

is er dan niets anders te doen als je clubje verloren heeft dan trammelant te schoppen,dat je er van baalt kan ik begrijpen maar er volgt toch weer een andere wedstrijd.Als ajax verliest ga ik ook niet de straat op om de boel te vernielen of wat dan ook,en dat ik baal is 1 ding wat zeker is,en je zegt zelf al dat je de grootste schik heb dat jou clubje van ajax wint dus moet het omgekeerd toch ook mogenlijk zijn Het is niet echt persoonlijk bedoeld,

groeten Benno

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Zou jij nog met je (klein)zoon/dochter van een jaar of acht naar het stadion gaan. ?

Ik zou gerust met mijn zoon naar het stadion gaan als hij acht is .
Zelfs als de twee vijanden komen 020 en de afgekeurde 020`ers lees vistas.
En ik zit echt niet in het rustigste vak <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Mijn maat neemt ook zijn twee zoontjes van 5 en 8 mee.
In het stadion hoef je echt niet bang te zijn Alleen dat de woordenschat wat word uitgebreid dat is dan weer wat minder.
En als je na de wedstrijd gewoon naar het supporters home of naar huis loopt merk je ook niets van eventuele rellen na de wedstrijd .
Ik kan me ook nauwelijks nog herrineren wanneeer die voor het laatst waren in nijmegen, moet toch alweer een jaar of 2/3 geleden zijn tegen wisla krakouw.
Dus het gaat de goede kant op met het veiligheids beleid! <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry, je slaat de spijker helemaal mis in deze:

 

 

 

11.30, vlak voor rotterdam.

 

Trein 2 staat inmiddels een half uur stil. Informatie word door niemand gegeven. Via de mobiele telefoon word er naar het thuisfront gebeld om te vragen of zij misschien iets weten via teletekst, radio, internet of tv. Veel telefoontjes en smsjes dus ook veel verschillende verhalen. Het eerste gerucht is dat een Ajax supporter een vuurpijl heeft afgestoken richting feyenoord fans. Later blijkt het om een onhandige feyenoorder te gaan die een imitatie van een palestijnse zelfmoord terrorist probeert uit te voeren.

 

11.35 nog steeds vlak voor rotterdam.

Trein 2 rijd langzaam weer terug richting Amsterdam. Nog steeds is er geen officiële informatie verstrekt, maar het is iedereen op dat moment duidelijk dat burgermeester Opstelten van rotterdam Trein 2 terug naar Amsterdam stuurt omdat er flinke rellen zouden zijn bij stadion de kuip. Als weldenkend mens zou je denken dat Trein 2 dan met volle vaart richting Amsterdam terugkeert. Maar nee, men besluit om ons weer stil te zetten. Na een klein kwartiertje stil gestaan te hebben gaat de reis stapvoets verder. Voor alle duidelijkheid; geen enkele Ajax supporter heeft dan nog trein 2 verlaten. We passeren een station. We rijden stapvoets dus daarmee zijn we/trein 2 een makkelijk doelwit voor feyenoord supporters die op het station staan te wachten. Een stenen regen volgt. Ter zelf verdedeging worden banken vanuit de trein terug gegooit. Verbazingwekkend is het dan ook dat de media bericht; “Ajax fans slopen trein” Toch vreemd dat Ajax supporters hun eigen trein van binnen uit, met stenen die alleen via buiten te verkrijgen zijn, slopen.

 

12.00, ergens in een boeren weiland tussen rotterdam en Niewerkerk a/d IJssel.

Trein 2 komt opeens tot stilstand. Niemand weet waarom. Buiten is het rustig. Na een minuut of 20 stappen de eerste supporters uit de (deels gesloopte) trein omdat nog steeds niemand het nodig lijkt te vinden om enige informatie te geven.

Persoonlijk gemaakte foto’s tonen aan dat er stenen in de trein liggen die NIET door Ajax fans kunnen zijn gegooid.

 

14.00, hetzelfde boeren weiland.

Volgens on-officiele bronnen zou Trein 2 stuk zijn, en word er voor een locomotief gezorgd die ons terug naar Amsterdam brengt.

De locomotief is nooit gekomen.

Na 2 uur bij het weiland te hebben gebivakeerd besluiten we om maar te gaan lopen.

Aangezien de amateur wedstrijden bij het naast gelegen veld zijn afgelopen, en we het bovendien zat zijn om als apen bekeken te worden door de plaatselijke bevolking.

(Om maar niet te spreken over de verveling die toeslaat)

 

14.15, tussen het boeren weiland en station Nieuwerkerk a/d IJssel.

Via het thuisfront vernemen we dat feyenoord op 2-1 komt. De plaatselijke bevolking, die op veilige afstand vol trots de voorsprong bejubelde, voelde zich genoodzaakt om de Ajax fans uit te dagen. Waarschijnlijk hebben zij dit zonder nadenken gedaan want de supporters die langs de rails liepen hadden natuurlijk nogal makkelijk toegang tot een kleine miljoen stenen. Het uitdagen had als effect dat er een steen of 20 richting de bewuste provocerende feyenoord fans werd gegooid.

 

14.30, Station Nieuwerkerk a/d IJssel.

Aangekomen bij station Nieuwerkerk a/d IJssel worden we welkom geheten door de M.E.

In blessuretijd wint Ajax alsnog met 2-3 van feyenoord. De stemming is daarom ook opperbest. Men wil nu echter toch wel weer richting huis om dan in ieder geval nog de samenvatting te kunnen zien bij Studio Sport.

Hoewel de sfeer relaxed is, en er zelfs gebabbeld word met de M.E. heeft iedereen wel dorst gekregen. Sinds het instappen bij de ArenA, ruim 5 uur eerder, heeft niemand nog wat te drinken gehad. Informatie over hoe verder is er dan NOG STEEDS niet gegeven. Hoewel informatie in dit soort situaties net zo essentieel is als water is van beide in velden nog wegen wat te bekennen. Er word ons water beloofd. Het blijkt wederom een loze belofte. Nee herstel, er is ongeveer 2 liter water voor 800 supporters. 2 supporters zijn inmiddels door de brandende zon, en het gebrek aan water en eten, flauw gevallen.

De eerste informatie die word gegeven is dat er bussen onderweg zijn omdat het spoor stuk zou zijn.

Het spoor is stuk? Hoe verzin je het! Als de koningin daar had gestaan was er binnen 3 minuten een trein geweest. Maar omdat het hier om “zwaar criminele voetbal hooligans” gaat is het allemaal teveel gevraagd.

 

16.00, Station Nieuwerkerk a/d IJssel.

De bussen arriveren. Eindelijk naar huis! Misschien nog op tijd om de overwinning van Ajax, onder het genot van iets DRINKBAARS op de buis te zien.

Helaas.

Om onduidelijke reden (lees: omdat er geen informatie werd gegeven) mogen we niet naar de bussen. Om 17.30 komt het bericht dat er 20!!!!! ja echt, 20 supporters naar de eerste bus mogen. De 800 supporters zijn het zat en men reageerd met een stenen regen richting de M.E.

De M.E. reageerd op zijn beurt met een charge. Samen met een vriend en enkele andere supporters vluchten we de naast gelegen bosjes in. Daardoor komen we achter de M.E. linie. Enkele M.E. rs helpen de ongeveer 20 supporters van de bosjes het perron op om zo naar de bussen te gaan. Een enkele gefrustreerde M.Er besluit om nog wat klappen uit te delen ondanks dat z’n collega’s allang met wat anders bezig zijn. Misschien was het een stageloper, ik weet het niet, maar ik waardeerde de klappen van deze prutser niet.

Eindelijk konden we de bus in… maar alleen tegen inlevering van je seizoenskaart. Weiger je die in te leveren word je gearresteerd en ben je alsnog je seizoenskaart kwijt.

 

18.30, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Zes bussen vertrekken richting Amsterdam. In de bus word de volgende belofte die niet nagekomen kan worden gedaan. In Amsterdam zou er water zijn en bovendien zouden we daar informatie krijgen over hoe nu verder met onze seizoenskaart.

Ja informatie… aangezien er de hele dag nog geen informatie was verstrekt kwam het dus ook niet als een verrassing dat er, drie keer raden, GEEN INFORMATIE was. En natuurlijk ook geen water! (we hebben het hier per slot van rekening over Nederland, daar waar water net zo schaars is als in Sudan)

Vastberaden, geen arrogantie!
Link naar reactie
Delen op andere sites

FEYENOORD CONTRACTEERT RON VLAAR

 

International Ron Vlaar is met ingang van 1 januari 2006 Feyenoorder. De verdediger van AZ tekende woensdagmiddag een contract dat hem voor drie-en-een-half seizoen bindt. De 20-jarige Hensbroeker brak het afgelopen jaar door als eredivisiespeler én international en wordt beschouwd als één van de grootste verdedigende talenten van Nederland.

 

 

Vlaar werd vanmiddag goedgekeurd in Rotterdam en zette vervolgens in het Maasgebouw zijn handtekening onder een contract dat hem vanaf januari aan Feyenoord bindt. Uit handen van financieel directeur Onno Jacobs ontving hij vervolgens zijn eerste Feyenoordshirt. Daarmee komt een einde aan een periode waarin veel onduidelijkheid was over de toekomst van Vlaar, die onder trainer Louis van Gaal in Alkmaar na een goed begin op een zijspoor was geraakt. Nog deze week werd hij gesignaleerd in Londen, waar hij samen met zijn vader en zaakwaarnemer een bezoek bracht aan Tottenham Hotspur. Ook de Engelsen waren geïnteresseerd in de verdediger. Maar het werd uiteindelijk dus Feyenoord. ‘En daar ben ik heel blij mee. Het heeft altijd mijn voorkeur gehad om voor een grote Nederlandse club te spelen. Dus toen Feyenoord belde, hoefde ik eigenlijk niet zo heel lang na te denken’, aldus Vlaar, die inmiddels al telefonisch contact heeft gehad met trainer Erwin Koeman. ‘Hij heeft me het een en ander uitgelegd over de gang van zaken in Rotterdam en zijn manier van aanpak. Dat was heel verhelderend. Over mijn positie binnen de selectie heb we het maar zijdelings gehad. Dat vond ik prima, want ik realiseer me dat ik het gewoon vanaf de eerste dag in Rotterdam moet laten zien.’

 

Vlaar kreeg de afgelopen dagen ook telefoon van een aantal nieuwe teamgenoten. ‘Dirk Kuyt belde me en vertelde me over Feyenoord. Patrick Lodewijks sprak later in de week mijn voice mail in. Dat heb ik erg gewaardeerd. Het gaf me het gevoel dat ik welkom ben in Rotterdam en dat was erg prettig. Na een periode waarin ik meer met randzaken dan met het voetbal werd geconfronteerd, is het nu prettig om te weten waar ik aan toe ben. Ik kan bijna niet wachten tot de eerste training.’

Vu+ Duo / Draaibaar 42e - 45w

Topfield 4000PVR / Dragon Cam

Fortec Lifetime Ultra

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
ik wil het niet goedpraten maar ik kan het heel goed begrijpen dat als je cluppie net heeft verloren en je loopt met de pest in je donder naar buiten en daar staat nog een volle trein met 020-ers en die staan te feesten en uit te dagen dat er dan eens een steen gegooid wordt. Dat je dan bij Opsporing Verzocht komt is dan je eigen stomme fout.

 

 

Dit is natuurlijk je reinste onzin, als je wint moetje gewoon feest kunnen vieren zonder een baksteen naar je kop te krijgen, ook al zijn het de aapjakjes. Hooliganisme is wat mij betreft op geen enkel manier te rechtvaardigen. Er heeft zelden iemand met zoveel pest in zijn lijf gelopen als ik na de verloren KNVB.......correctie: GESTOLEN KNVB beker final tegen Ajakkes. Ik heb toen alles en iedereen wat uit amsterdam kwam verketterd en het ergste toegewenst wat je je maar kan bedenken. Maar daar hou ik het ook bij, slaan of vandalisme gaat er bij mij gewoon niet in. De daar opvolgende jaren ze een pak slaag geven op het veld door onze jochies is voor mij de ultieme wraak. Met als hoogtepunt tot nu toe de JC schaal.

 

 

Gr,

Rataplan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Zou jij nog met je (klein)zoon/dochter van een jaar of acht naar het stadion gaan. ?

Ik zou gerust met mijn zoon naar het stadion gaan als hij acht is .
Zelfs als de twee vijanden komen 020 en de afgekeurde 020`ers lees vistas.
En ik zit echt niet in het rustigste vak <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Mijn maat neemt ook zijn twee zoontjes van 5 en 8 mee.
In het stadion hoef je echt niet bang te zijn Alleen dat de woordenschat wat word uitgebreid dat is dan weer wat minder.
En als je na de wedstrijd gewoon naar het supporters home of naar huis loopt merk je ook niets van eventuele rellen na de wedstrijd .
Ik kan me ook nauwelijks nog herrineren wanneeer die voor het laatst waren in nijmegen, moet toch alweer een jaar of 2/3 geleden zijn tegen wisla krakouw.
Dus het gaat de goede kant op met het veiligheids beleid! <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />


Meneer wijchen U loopt duidelijk de verkeerde kant op ga maar naar cs en de stad zelf daar heerst wel een andere sfeer en is het minder vriendelijk
niet dat ik er ooit last van heb maar ik zie het wel dus als je gelijk via het home richting zuiden gaat zie je dat niet <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Groeten Fred.

 

AZbox premium , AZbox premium+ , AZbox elite

Dreambox 8000 2maal SAB sky 4800 mini , DVB zelfbouw decoder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jij als hij zijn naam waar maakt zit hij vanavond goed in die vrieskist. Kolere wat kan het daar koud zijn. Het wordt vanavond weer tijd voor een klein beetje ouderwetse herenliefde, d.w.z. dicht tegen elkaar aanzitten voor de warmte.

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
FEYENOORD CONTRACTEERT RON VLAAR


Die Vlaar neemt het ook niet zo nauw. "Ik wil naar Ajax" (Ajax heeft niet zoveel voor hem over blijkt.), Ik wil naar Tottenham" (Jol wil hem helemaal niet hebben.), Feyenoord dan maar, ik hoop dat ie daar dan zich verder ontwikkelt overigens want het is toch een potentiele international.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...