Ga naar inhoud


Nare ervaring met aankoop dreambox van sat4all lid..


Digipaps

Aanbevolen berichten

Nare ervaring met aankoop dreambox van een sat4all lid...:)

 

ca. 400 km. gereden naar het verre Drentse land, aangekomen de box getest en hierbij bleek de HDD niet helemaal te doen wat hij moest doen.

Echter na wat klooien leek de HDD toch te werken. Thuisgekomen, de box gelaten voor wat hij was.

De volgende dag aan de slag om de box te installeren, van alles geprobeerd om die HDD aan de praat te krijgen niets hielp, hij bleef alleen maar "tikken"

Dit onmiddelijk gemeld aan de verkopende partij en tevens gezegd dat ik de HDD uit de dreambox aan de PC had gehangen om te kijken of daar iets mee te doen was.

Echter de HDD was gewoon overleden en niet meer normaal te benaderen...einde oefening.....helaas.

 

Met de verkopende partij overeengekomen dat als hij 25 euro zou terug storten op mijn rekening de box alsnog bij mij zou blijven.

Opzich een goede oplossing zou je denken, echter tot op heden nooit die 25 euro mogen ontvangen...

Ik ben dit niet gewent van een medesatter, hoe kijken jullie hier tegenaan..

 

Ik wil de naam van de persoon nog niet noemen omdat ik hem alsnog in de gelegenheid wil stellen onze afspraak na te komen..

 

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites


Helaas ben je niet de enige die een slechte ervaring heeft hiermee. Ik heb deze zomer twee Sky digiboxen gekocht van een mede SAT4ALL lid. Hieraan zaten nog zgn. Engelse stekkers. Na deze voorzien te hebben van Europese stekkers, bleek slechts één box te werken. Na herhaaldelijk contact heb ik nooit het geld of vervanging gekregen. Eerst was het een vakantie in Spanje, daarna vergeten, een andere box ophalen bij een collega, etc. De laatste melding was dat hij de box via zijn werkgever zou opsturen naar mijn thuis adres. Je raadt het wel: nooit gebeurd.

 

Ik ben dus uiteindelijk maar gestopt om energie hierin te stoppen, maar ik zou zelf toch nooit zo met een ander lid omgaan. Aan de ene kant denk ik dan, moet ik zijn naam bekend maken om andere leden te waarschuwen? Ik vind dat moeilijk om zo een naam hier te plaatsen. Ik hoop altijd weer dat zo'n persoon tot inkeer komt en zijn zaken netjes afhandeld. Het ging om "slechts" € 32,50, dan twijfel je al snel of zo'n "bashing" het allemaal waard is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit lijkt een beetje op druk zetten op verkopende partij. Maar een kwalifikatie, als op $#@%!%#$#@#!, zou best kunnen werken. Jammer dat verkopers blij zijn van hun spullen af te zijn en vertrouwen misbruiken.

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Aan de ene kant denk ik dan, moet ik zijn naam bekend maken om andere leden te waarschuwen? Ik vind dat moeilijk om zo een naam hier te plaatsen. Ik hoop altijd weer dat zo'n persoon tot inkeer komt en zijn zaken netjes afhandeld.


De betrokken verkoper krijgt van mij een week om het op een nette manier af te ronden, zoniet dan plaats ik gewoon zijn naam in dit topic.... <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Het gaat niet om het bedrag opzich, het gaat over het nakomen van gemaakte afspraken..

@naitsirhc......ik vind ca. 400km toch wel een aardig stukje rijden hoor... <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De betrokken verkoper krijgt van mij een week om het op een nette manier af te ronden, zoniet dan plaats ik gewoon zijn naam in dit topic....

 

Haha, ik zal dit lid een berichtje sturen over een week. Kijken wat hij doet! <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> Ik heb weinig hoop!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geloof niet dat dit een goed idee is.

Het Sat4all board kan en wil geen spreekbuis zijn van ontevreden klanten die wat via ons forum gekocht hebben en dan hun ongenoegen spuien.

Daar hebben we een PM funktie voor.

 

Topic gaat nu dicht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...