Ga naar inhoud


Xtreme met matrix reloaded maken


slimmie89

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een vraag. Ik heb een Xtreme UCI6400 ontvanger met een ingebouwde Matrix Reloaded module. Gisteren heb ik er een bepaalde software opgezet, en die heeft voor een camcrash gezorgd. Op de site kwam vanochtend al dat die software voor een camcrash zorgde, maar dat was voor mij een beetje te laat. Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft geholpen. Ik heb zonet de leverancier opgebeld, en die heeft gezegd dat ik een kabeltje met een of ander kaartje moest hebben die je op in de ontvanger aansluit, en zo met een kabel op de pc aansluit. Zo moet de software er opnieuw op worden gezet. Nu is mijn vraag, woont iemand in de buurt van eibergen (ik ben bereid om maximaal ongeveer een uur te rijden) en die dat hele spul ervoor heeft? Zoja, wil die persoon mij dan heel aub een pm sturen?

Alvast dank.

Groeten Slimmie89

Link naar reactie
Delen op andere sites


Welkom

Ik denk dat je je vraag beter in het topic overige receivers kan stellen.

Weet er niet alles van maar dat kaartje waar je t over hebt is een waarschijlijk een programmer.oslink en de aansluiting zit i.d.d. op de print in de Xtreme.groetjes

"You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik de foto bekijk is dat een oslink en daar heb je niets aan er zit op de Extreme een 16 pins aansluiting, dus een cas of een cammy.

 

Maar om op de topic starter terug te komen waarom doet je verkoper het niet, hij weet hoe het moet en zal de apparateur ook wel hebben.

 

GR <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk niet als je geen respons krijgt, niet iedereen die een cas heeft kan een Extreme proggen hebben ook niet de goeie kabel en ja het kan in één keer lukken maar soms ook niet dan ben je er een halve dag mee bezig of ze helpen hem om zeep.

 

Zelf heb ik het spul er voor wel maar woon veel te ver weg, je kan ook naar de importeur gaan in Enschede (Algevex) die kan hem zeker maken.

 

GR <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...