Ga naar inhoud


Bomen kap schinveldse bossen wat vinden jullie hiervan ..


1pm

Aanbevolen berichten


  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit onderwerp

Populaire dagen

Beste reacties in dit onderwerp

Misschien mag ik het niet zo stellen, maar dit is een politieke beslissing geweest, gemaakt door de democratisch gekozen volsvertegenwoordigers. Nu is dit een vrij land en mag iedereen z'n mening hebben hierover, maar voorlopig is het zo dat de democratisch gekozen meerderheid dit land (of in dit geval deze gemeente) bestuurt. In Nederland moet je nou eenmaal leven met dit feit, of je het er nou mee eens bent of niet....

 

Begrijp mij niet verkeerd, ik ben een groot natuurliefhebber, maar ik heb altijd het gevoel bij dit soort acties/discussies dat je gewoonweg (veel) te laat bent. Deze discussie/actie moet je voeren voordat het besluit is genomen, en als het besluit is genomen kan je het via de juridische weg aanvechten. Mislukt dit, dan is het jammer genoeg "over en uit"... Dan moet je jezelf erbij neerleggen.

Ik ben een van die mensen die zich meer en meer ergert aan het eindeloze geouweneel over beslissingen die al lang en breed zijn genomen. Dan klagen de meeste Nederlanders ook nog over het feit dat ze zo weinig resultaten zien vanuit de politiek.

 

Maar dat is mijn mening.... En jah, hier mag je het mee oneens zijn, we leven tenslotte in een vrij land.

 

Big fellow

 

PS Ik ben bang dat dit een politieke discussie wordt welke niet hier thuis hoort... (zie dit bericht van ozzo)

Dit kan ook door mijn reactie komen, maar ik zie het nu eenmaal op deze manier....

 

edit: Spelfouten; waarschijnlijk nog meer aanwezig <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.” ~ Winston Churchill

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vind dat die burgermeester erg fout zit. Als het college een raadsvergadering plant en dan met meerderheid tegen die bomenkap stemt en de burgermeester toch dat doordrukt vind ik dat die burgermeester ondemocratisch te werk gaat. Opstappen dus zonder wachtgeld.

Astra 1 zit bij mij op  31,5°E,  28.2°E, 19.2°E
Astra 2 zit bij mij op 19.2°E, 28.2°E
Astra 3 zit bij mij op 23.3°E,23.5°E

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
moeten die boefjes in de bomen overigens niet werken of hebben ze vakantie genomen voor deze actie?


Goeie vraag. Als het wellicht onterechte uitkeringstrekkers zijn dan vind ik hun mening minder relevant. Die moeten dan eerst hun eigen zaakjes proberen te regelen.
En als je zoiets wilt proberen tegen te houden dan moet je dat doen VOORDAT de beslissing is genomen.

En verder is dit gewoon flink opgeblazen omdat het enige zo'n beetje het enige is dat er te melden is op het nieuws. In plaats van dat ze dan gewoon wat positiefs melden. 'Nieuws' is helaas meestal alleen maar politiek nieuws.

Vind het trouwens veel lulliger voor de mensen die daar wonen vanwege de enorme herrie die die dingen maken. Als ik daar zou wonen dan zou ik flink balen!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop trouwens wel dat als de Europese landbouwregels gaan veranderen en we minder koeien in Nederland krijgen dat we dan inderdaad een berg bos ervoor terug krijgen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom kappen ze niet gewoon alleen de hoogste bomen, ik denk dat zo'n awac van tig miljoenen echt niet met de wielen door de bomen gaat op 5m of 8m hoogte.

Top de bomen vlak bij het vliegveld af op bijv. 5m en alle partijen zijn tevreden.

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat ze bang zijn voor henkie, achmed of krytjec die met zijn granaatwerper onzichtbaar tussen de bomen kan gaan staan, maar dan moeten ze dat zeggen en voeren ze, in mijn ogen, nu wel een heel zwakke verdediging door te zeggen dat deze vliegtuigen door de bomen zo moeilijk op kunnen stijgen.

 

Bekijk je de andere kant dan zijn deze vliegtuigen er mede voor onze veiligheid. Ik geloof nl. niet dat ze er alleen maar mogelijke indringers mee onderscheppen maar weet wel bijna zeker dat ze ook andere functies vervullen die we liever helemaal niet willen weten.

Komt er dan toch een of andere gek die zo nodig iets op moet blazen dan roepen we wel met z'n allen "hoe hebben ze dit kunnen laten gebeuren"

Kijk maar eens wat er in de dagen voor 11 september al bekend was en waar men niets mee heeft gedaan.

Vanuit dat oogpunt zeg ik gewoon "kappen die handel" en er alles aan doen om kamikaze Henkie tegen te houden en plant dan ergens anders maar een nieuw bos.

 

suc6

 

gerrit B

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zijn reglementen voor de veiligheid door de VS en/ of de vliegtuigbouwer opgelegd. Ik denk dat die AWACS daar nu ook wel kunnen landen alleen is het minder veilig.

Daarom zijn de 'boombewoners' ook zo gefrustreerd. Omdat het theoretisch waarschijnlijk niet eens echt nodig is.

 

Maar veiligheidsvoorzieningen lijken altijd saai en dom....totdat er iets fout gaat!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
gewoon kappen en herplant op een andere plek

simpel toch


een beetje kort door de bocht maar ja : "of de awacs verhuizen naar gelderland.. <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> simpel toch ":btdown:

Het gewoon triest dat al JAREN de awacs er over dat bosje vliegen en NU opeens in het kader van de veiligheid en terrorisme en wat ze nog maar meer kunnen verzinnen de boompjes omhakken. En als wij die boom van de gemeente weg willen omdat die in de weg staat van onze ontvangst kwaliteit. Zodat wij niet via de tv kanalen op hoogte kunnen blijven van die strijd om het terrorisme.....dan kan het niet <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Op naar de 2000 .....duurt nog even :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...