Ga naar inhoud


Puppy's gebruikt als drugskoerier


Gast moral

Aanbevolen berichten

Een Colombiaanse drugsbende heeft de afgelopen jaren puppy's gebruikt om kilo's vloeibare heroïne de Verenigde Staten in te smokkelen. Dat heeft de Amerikaanse narcoticabrigade DEA woensdag bekendgemaakt. Een dierenarts implanteerde veertien zakjes drugs in het lichaam van zes jonge rashonden, die vervolgens naar New York werden gevlogen. In de zakjes zat ongeveer drie kilogram heroïne, met een straatwaarde van ongeveer 200.000 dollar (165.000 euro), zei de DEA. Na de operatieve verwijdering van de zakjes in de VS overleden drie hondjes aan infectieziekten, maar de overige beestjes maken het goed.

 

"Ik vind het schandelijk en afschuwelijk dat ze kleine, onschuldige puppy's op deze manier misbruiken", zei John Gilbride, het hoofd van de DEA in New York. "Het toont aan waartoe drugsdealers in staat zijn om drugs het land in te krijgen."

 

De drugsbende maakte behalve van puppy's ook gebruik van menselijke bolletjesslikkers en smokkelde tevens drugs in spuitbussen en potjes crème. Na een tweejarig onderzoek heeft de DEA in samenwerking met de Colombiaanse autoriteiten dertig arrestaties verricht. Ongeveer 24 kilogram heroïne is in beslag genomen, evenals tien puppy's die in Colombia waren gefokt om drugs mee te smokkelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Opensnijden. Darmen volstouwen een dichtnaaien die gasten. Maar dan zo veel dat als ze een scheet laten dat dat ook meteen hun laatste zal zijn.

en zo hoort het ,geen pardon
Link naar reactie
Delen op andere sites

Walgelijk.

 

Het drugs wereldje wordt steeds wreder, niets is nog veilig.

Nog even en ze proppen baby's vol met die rotzooi. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...