Ga naar inhoud


Het grote voetbal topic (alleen hier voetbal topics en uitzendtijden)


Unetwork

Aanbevolen berichten


  • Reacties 3.2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Citaat:
Citaat:
Ajax-trainer Henk ten Cate had liever Markus Rosenberg verkocht dan Angelos Charisteas, die afgelopen week naar Feyenoord verkaste.
Foutje van ajax.


Stemmingmakerij van Hugo Borst, en als het echt waar zou zijn vind ik die ten Cate niet echt slim.


Haha, Ten Cate had al aan het begin van het seizoen aangegeven dat hij Rosenberg en Babel ex aequo als tweede centrumspits zag (en dat het meer aan wie er op links speelde lag, wie er als nummer 9 ging spelen), dat Poepon daar als groot talent achter stond en dat dan pas Charisteas kwam.

Komt dit letterlijk van Borst af? Want zo ja, dan is hij weer eens de welingevoerde jongen die graag stennis trapt aan het spelen.

Overigens lijkt het er sterk op dat Ajax Charisteas een soort van 'hot item ' heeft gemaakt om hem te verkopen. Eerst was hij 5e spits, toen prees Ten Cate hem wel ineens om zijn houding en professionaliteit en wilde hij hem alleen slijten aan een mooie club (dat is helaas mislukt) die Europees speelde, speciaal daarom werd hij niet in de twee CL-wedstrijden opgesteld. In de laatste wedstrijd voor het sluiten van de transfermarkt mocht hij nog invallen (en we weten dat hij dat kán), natuurlijk weer om de eventuele scouts te laten zien dat hij wel degelijk iets in huis had. Briljant gespeeld toch van Ajax?

En overigens logisch dat Rosenberg, Babel en Poepon behouden worden. Zeker Rosenberg komt er, ondanks dat ik er eerder wat pessimistisch over was, wel. Je ziet dat hij voetbalintelligentie heeft, en misschien moet je hem niet beoordelen op het feit dat hij nog niet goed als 4-3-3 centrumspits uit de voeten kan, daar heeft hij vorig seizoen maar een wedstrijd of 10 gespeeld, de rest speelde hij als 4-4-2 spits of linksbuiten. En dus zal het trainen als 4-3-3 spits er vorig seizoen ook wel niet veel van gekomen zijn. Nu het zeker duidelijk is dat hij nummer 2 daar is en dus niet nummer 3 of linksbuiten, kan daar goed op getraind worden. Ik zie Babel namelijk wel meer als buitenspeler.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Voor wie net als ik geen Talpa/ Nickelodeon kan ontvangen (heb nu eenmaal bewust gekozen voor het goedkope CD kaartje), en vanavond toch de wedstrijd Luxemburg-Nederland wil zien: deze wordt ook uitgezonden op RTL Tele Letzebuerg (o.a. 19.2E, FTA). Aanvang 20.30.

<img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Denk niet dat het doorgaat, heb alleen het astra logo in beeld. Jammer... Iemand anders een tip?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig heb ik wel Talpa en ik ben er helemaal klaar voor voor vanavond. <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Ik heb met mijn bonuskaart al een krat sop bij de grootgrutter gehaald. 20drink.gif20drink.gif

 

<img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

.Leo.

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ajax krijgt misschien alsnog de mogelijkheid om uit te komen in de Champions leauge : Fifa wil de Portugese clubs uitsluiten van Europees voetbal omdat 1 club in Portugal heeft besloten om naar de burgerrechter te stappen wegens de straf die ze hebben gekregen wegens het opstellen van een niet gerechtigde speler. Fifa is hier niet blij mee, en gaat mogelijk alle Portugese deelnemers dus uitsluiten van Europees voetbal.

 

De 3 eventuele plaatsen die vrijkomen worden o.a. dus toegekend aan Ajax, Osasuna en nog een club waar ik de naam kwijt van ben <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

 

Bron: RTL4 en TALPA Teletekst ZIE BIJLAGE <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

post-1684-1318258588,7001_thumb.gif

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee je moet nu de talpa stream eens zien met de luxemburg nederland wedstrijd dit is echt om je dood te lachen, een camera op een tv toestel in super slechte kwaliteit <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Op het tv toestel is nog wel te doen maar de stream is zo slecht dat het niet te volgen is, maar de audio doet genoeg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De zwakste van de 4 en nog weer mazzel ook pfffffffff,begin me steeds mee af te vragen of dat nog wel geluk is.
Na 34 wedstrijden was het wel de nummer 4 van de competitie


Nee joh, dat is geen geluk.

Je kan pas geluk hebben als je ongeluk hebt gehad, en aan jouw berichten te lezen, is dat niet het geval.
Vastberaden, geen arrogantie!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...