Ga naar inhoud


internetplusbellen besteld


Aanbevolen berichten

3 weken geleden InternetpPlusBellen besteld bij KPN. Zou binnen 3 dagen een bevestigingsbrief krijgen. Deze kwam pas na ruim een week. Contact gehad met de klantenservice. daar aangegeven dat ik het pakket graag wil afnemen maar dan moet mijn alarm er ook op aan te sluiten zijn. Kreeg te horen dat dit niet kon, maar werd toch met een andere medewerker doorverbonden. Deze wist te vertellen dat het geen probleem was. Ik heb erbij gezegd dat als het niet werkt met alarm het hele feest niet doorgaat. ook niet als dit mocht blijken na dat de monteur is geweest. Nee,nee het was geen probleem. Dus stuur het modem (Lees experiabox) maar. Vandaag 1,5 weken later krijg ik de brief met mijn aansluit gegevens. Daar ik nog wat vragen had weer klantenservice gebeld. wat schetst mijn verbazing. Kreeg weer te horen dat het met alarm niet werkt. Ik uitgelegd dat het eerst niet werkt, dan weer wel, en dan weer niet wat is het nu?De medewrker verzekerde dat het wel zou kunnen werken maar dan met storingen omdat de Experiabox er niet mee overweg kan. Hierop de gehele boel maar geanuleerd en aangegeven, dat ik wel een andere oplossing zal gaan zoeken. Bij mij heeft KPN geen goede beurt gemaakt. Wil je nu van ISDN af, kost je dit Euro 75,= om naar een analoge lijn te mogen gaan. vind de gang van zaken belachelijk.

Gerrit

Link naar reactie
Delen op andere sites


zelfs een fax met voip versturen kan vaak niet

 

't is gewoon een andere techniek dan telefoon met de oude vertrouwde en betrouwbare koperdraad.

 

en het staat ook nog in de kinderschoenen.

 

de betrouwbaarheid moet zich ook nog bewijzen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wil je nu van ISDN af, kost je dit Euro 75,= om naar een analoge lijn te mogen gaan. vind de gang van zaken belachelijk.


Welnee, je kunt ook nog terugmigreren naar isdn-1, dat kost eenmalig 25 euro!
Daarnaast kun je internetplusbellen aanvragen en dan slopen ze ook alle telefoniesignaal analoog danwel isdn gratis. Stel dat het dan niet had gewerkt met je alarm dan had kpn je schadeloos moeten stellen en had je ook een gratis conversie gehad.
Wellicht is het tijd voor een andere alarmcentrale, het is natuurlijk kolder dat de alarmdoosjes nog steeds met een soort van ouderwetse kiestoon / bellen naar de alarmcentralemeldkamer werken. Dat kan ook via tcp/ip internet. Einde probleem.

Suc6 met je strijd, ik ben al vanaf 1 nov 2005 bezig met realiseren van ADSL op grote afstand. Mijn fout is dat ik een isdn-2 lijn op aanraden van kpn teruggezet heb naar isdn-1 ipv analoog want anders had ik december 2005 al ADSL gehad. (De buren hadden het op een analoge lijn binnen 14 dagen na aanvraag, grom <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...