Ga naar inhoud


Help met Upc rotterdam


Gast

Aanbevolen berichten

Hi mensen,

Ik heb al een langere tijd een dboxII van Nokia. Toen ik hem kreeg en aansloot op mijn kabel werkte hij prima. Kon allemaal zenders vinden etc. Nu sinds het najaar van 2005 toen upc zijn kanalen ging veranderen kreeg ik zwart beeld. Ik ben gaan zoeken op forums etc en kon niet echt goed informatie daarover vinden. Ik ben ook helemaal nieuw hierin. Veel duitse sites. Und meine Deutsch ist nicht formidabel <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />. Ik dacht zelf dat ik een nieuwe image moest downloaden en de dbox moest flashen. Na veel gelees en durf heb ik van Yadi een 2x intel image gedownload. Werkt goed alleen nu geen zwart beeld maar een groen beeld. haha Ik krijg nog steeds geen kanalen. Ik merkte wel dat er een bouqette searcher in zat maar dat is voor de duitse markt. Kan iemand mij helpen hoe ik mij dbox weer werkend kan krijgen met kanalen. Of is het misschien ook mogelijk om via smartcard te kijken met de DboxII, want er zit wel een reader in.

 

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Klopt daar heb ik ook gekeken. Ik heb de bouqette lijst gedownload. Ik krijg dan een mapje met zapit. Die heb ik ook geplaatst op de dbox en krijg een zenderlijst, als ik de bouqette update, maar hoe kan ik ze werkend krijgen dat ik ook beeld krijg. Ik heb het idee dat ze nog gecodeerd moeten worden. Maar zoals ik al zei ben ik een newbie in dit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

UPC heeft het standaardpakket zonder codering op het moment, de gecodeerde zenders zitten achter nagra2 codering... word lastig om te decoderen zonder de orginele decoder van UPC

Diverse meuk... maar dat boeit niemand toch.. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had het zelfde probleem met een Sportster image...flashen prima..maar beeld ho maar. Toen toch maar weer een ruDream erop en na servicescan weer prima beeld op de ongecodeerde zenders.

Weet iemand overigens of er al enige vordering wordt gemaakt op het nagra2 de-coderingsfront ?? (ik weet dat het al hel wat keren gevraagd is maar ja...het is al weer even geleden)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb al eerder een nieuwe cables.xml op dit forum gezet.

Scroll maar eens naar beneden, en zet die er in. Dan vindt je alle zenders weer. Als het niet lukt stuur je me maar een PM.

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...