Ga naar inhoud


magic module voor een dummy (dat ben ik dus)


Gast

Aanbevolen berichten

Beste Mensen

Ik ben pas een beginner....

Ik heb de volgende apparatuur:

Topfield 3000 (2 slots)

Matrix reloader met een werkende smartcard (Kanaal Digitaal)

Magic Module (die ik met Dreamload.bin) via mijn net ontvangen Casinterface 2+ PLUS in dreamload heb gekregen (weet niet eens waarom maar dat moest volgens de diverse fora!).

Probeer nu penta111_bulmux_C+NL_Irdeto2.bin of een andere penta 111 vanaf positie 10000 te 'flashen' (dan zou die kanaal digitaal kaart het ook in deze MM het moeten doen toch?)eea die ik met een Cas Interface Studio 6.9 programma (waarvoor nergens info en hulp voor te krijgen is.. tenminste.. ik kan het niet vinden). Als ik de Cam dan weer in de Topfield stop dan zie ik alleen "initialising" staan in het menu (bij de MR kan ik wel bij de kaart) en kan de smartcard niet benaderen. Inmiddels zie ik weer het woordje "dreamload" maar met een kaarje erin doet ie het niet.

Kan iemand mij helpen?

Oh ja ook heb ik een zg. Goldcard 0117 (aangesmeerd?) gekregen....heb ik daar wat aan in combinatie met die programmer Casinterface 2+ PLUS?

Zou 'echte' hulp op prijs stellen.. m'n bookmarks staan vol met Ínternethulp'..

incl. la cafetara... duwgati enz... Ik realiseer me dat dit relaas een glimlach over mijn onwetendheid teweeg brengt bij sommigen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Met vriendelijke groet,

Lex Lindeman

Den Haag

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Guardian!!

Het werkt nu met een kanaal digitaal kaart!.. Hoop dat dit kanaal dan langer 'online' blijft bij een Franse zenders dan 10 minuten (dan zet ik de Topfield uit en weer aan en dan weer 10 minuten..kijken is dit normaal?) in ieder geval zie ik nu bij de MM penta 111!..een aantal zenders.

Zo te zien aan je attachment en het aantal downloads wordt hij populair..... Nu wil ik natuurlijk verder... ook wat betaal(...)zenders zien?.. moet ik nu een smartcard programmer aanschaffen?

Nogmaals bedankt..

Lex

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vraag wellicht te veel... maarre.. ik heb dus nu een programmer (Casinterface 2+ PLUS) met een dummy card (voor mij dus "dummy".. wat moet je daarmee?) een opzetstukje met een chipje (weet iemand dat ding te gebruiken?.. een j-card die ik niet mag (kan) gebruiken voor MM of MR en dus dat apparaatje (Casinterface 2+ PLUS) waar ik mijn MM mee heb geprogrammeerd heb dankzij Guardian).... (met de MR + Kanaal Digtaal kon ik ook al kijken naar die programma's). Lampje blijft gewoon rood op dat ding.. Drivers prima in orde... Duolabs geeft geen antwoorden.. hun forum is leeg.. ook dat nog. (te veel negatieved reakties misschien?)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan natuurlijk de NL handleiding van de cas 3 downloaden daar staat alles in, maar de dummy card is om een jokercam te voorzien van nieuwe software en de handleiding is te vinden op de site van de makers van de cas voor de cas 2+ is er geen aparte maar het meeste werkt hetzelfde.

 

GR <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor de 2plus kun je de handleiding van de cas3 gebruiken....

 

Daar staan de 'attributen' omschreven en wat je ermee kunt...

 

Als je dan nog vragen hebt horen we het wel.

 

Voor de MM heb je in ieder geval geen van deze nodig.

 

Gr. sat-aan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...