Ga naar inhoud


snelheid internet op gsm?


Aanbevolen berichten

beste mensen,ik denk erover een nokia N70 te kopen,nu wil ik internetten daarop,maar kan iemand mij vertellen of dat een beetje werkt.De ene zegt niet doen de andere zegt werkt goed,ik wil graag meningen,als ik bev naar marktplaats wil of een programma kassa of zo wil afkijken gaat dat dan of duurt dat een eeuwigheid met stotterend beeld enz enz ,ik wil heel graag ervaringen van mensen,want het kost toch 10 euro per mnd,ik lees nergens ervaringen dus voordat ik het aanschaf.....,of staat het in de beginnersschoenen en moet ik wachten,overigens ik zit bij T-Mobile,ik hoop dat ik dit mag vragen en dat men het niet ziet als reclame,maar hoe moet ik het anders doen want het ene netwerk is het andere niet.

Dreambox 7000s draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou het is geen vetpot maar het gaat aardig met ten minste gprs, wel altijd de plaatjes uitzetten anders ga je zo je datalimiet voorbij en dan betaal je door de neus! als je er veel mee gaat doen, dus ook bvb. push/pull email en zo dan is een flatfee abbo aan te bevelen, voor 5 euro/maand kom je een heel eind, ik maak het teminste niet op met regelmatig gebruik inclusief email <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> oja vergeet je browser cache niet zo groot mogelijk te zetten.

gr, WPW. -=[Deze ruimte is opzettelijk leeg gelaten]=-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Of men gebruikt het niet, je moet wel eea. uitzoeken voordat je de kosten onder controlle hebt en accepteren dat het kleinere scherm een andere wereld is dan je flatscreen, maar zelfs sat4all gaat lekker en de browsers worden steeds beter.

gr, WPW. -=[Deze ruimte is opzettelijk leeg gelaten]=-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...