Ga naar inhoud


Je mp3 speler of de doodsteek (gisteren)


Timm1983

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal

 

Ik hoorde gisteren op de radio dat er in het Station Brussel Centraal een tiener is doodgestoken omdat hij zijn mp3 speler niet wou afgeven, ik was erg geschrokken door het nieuws gelukkig denk ik dat ik op dat moment al weg was uit het Centraal station want het kon evengoed mij overkomen.

 

Vandaag stond er bijna overal in het Centraal Station politie, het ging er kalm aan toe in het station.

 

Ik hoop dat dit drama zich niet meer herhaalt en dat ze de daders kunnen oppakken, je voelt je op den duur nergens meer veilig.

 

Je ziet er meer van in het nieuws van 18.00u en 19.00u op één

 

Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Misschien heb ik wel de verkeerde mentaliteit maar iedere keer dat ik dit soort berichten lees denk ik, probeerde ze het maar met mij want die player hadden ze daar gehad waar de zon niet schijnt.

gr, WPW. -=[Deze ruimte is opzettelijk leeg gelaten]=-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dat denk ik ook altijd, waarschijnlijk staan jij en ik raar te kijken als het ons daadwerkelijk overkomt.


precies,ik denk dat de meesten we wel zo over denken, mij moesten ze het ook niet flikken <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> maar ja wat als het zo ver is <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

zo de 2000 zitten er weer op <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

precies,ik denk dat de meesten we wel zo over denken, mij moesten ze het ook niet flikken <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> maar ja wat als het zo ver is <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />


Tja, eerst komt aktie en dan reaktie, de moment dat je merkt dat de criminele vriend zijn mes bovenhaalt heeft ie het al in je lijf gepleurd.
Voor zo'n individu's zouden ze de lijfstraffen en de schandpaal (moderne versie met webcam of tv-ploeg) weer moeten invoeren.
Ouderwets maar héél efficiënt <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

ach de wereld is zo rot nog niet,

ik heb het al eens eerder ergen in een lijntje gezegd, in nederland mag gewoon alles

als er niet gestraft word, zal dit alleen maar erger worden.

ik werk in jeugdzaken en de jeugd vraagd letterlijk en figuurlijk om de grenzen tot waar zij mogen gaan, deze grenzen wordt hun dan vervolgens ook verteld tot daar en niet verder.

goede zaak dus.

En dan komt het probleem, er is geen controle en vervolgens ook bijna geen straf waneer deze grens wordt overschreden .

Als je met een gestolen auto een motoragent bijna doodrijdt is dat volgens de rechter geen poging tot moord, en krijg je maar 7 jaar dus sta je naar 3 jaar weer buiten,

dus niet de wereld is rot want ieder normaal denkend mens zou daar een hogere straf op leggen maar de rechters niet, dus zijn de rechters rot in mijn beleving.

 

 

 

 

groet cobes

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tot op zeker zin ben ik het wel met cobes eens.

 

Dat voorbeeld van die agent (en zeker niet omdat ik een fan van agenten ben, zéker niet) zou je gewoon 30 jaar moeten opsluiten. En dan niks voeger vijlaten wegens goed gedrag. Dat goed gedrag is gewoon een eis! Slecht gedrag, wordt het gewoon 40 jaar. Nog een keer slecht gedrag, hoppa, 50 jaar.

 

Zullen ze wel link uitkijken. En om in de bak te komen, én om je daar slecht te gedragen.

 

Hier zijn gevangenissen luxe hotels, waar je bovendien niet meer dan een lange vakantie hoeft door te brengen. Levenslang, 18 jaar? Voor de allerzwaarste overtredingen die je kunt bedenken. En die zijn dus met zo'n 12 jaar weer vrij. En dat noemen wij levenslang...

 

Soms begrijp ik juist dat niet... Het lijkt hier wel alsof de daders zielig zijn...

 

Niet dus. Aanpakken die hufters.

ET10000
DM7020HD

Linux laptop en Linux zelfbouw NAS

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Levenslang bestaat niet in Nederland
Een levenslange gevangenisstraf betekent in Nederland ook echt levenslang. Dit is anders dan bij tijdelijke vrijheidsstraffen, waarbij er vrijwel automatisch vervroegde invrijheidstelling volgt nadat 2/3 van de straf is uitgezeten.

 

Alleen bij Koninklijk Besluit kan gratie worden verleend, dan wordt levenslang omgezet in een tijdelijke celstraf. Automatisch is dit zeker niet en in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wordt slechts bij hoge uitzondering gratie verleend. Gratie wordt in de regel slechts verleend als de veroordeelde zich zo heeft ontwikkeld dat hij in staat wordt geacht zijn leven te beteren. Bovendien moet een bijzondere wijziging van de omstandigheden aan het gratieverzoek ten grondslag liggen, zoals een zeer ernstige ziekte van de veroordeelde. Nadat 20 jaar van de straf is uitgezeten kan een gratieverzoek worden ingediend.

 

bron wikipedia

"You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time"

Link naar reactie
Delen op andere sites

in België wordt levenslang automatisch omgezet in 30 jaar. En de wet Lejeune laat toe om na het uitzitten van 1/3e van de straf vrij te komen, mist het akkoord van een comité van justitie. Levenslang kàn inderdaad maar 10 jaar zijn, hoewel dit natuurlijk een uitzondering is. Bij grove schendingen, zoals deze of bvb het geval Dutroux, zal die comissie nooit na 1/3e van de straf toestemming geven tot vrijlating.

eerlijk gezegd vind ik het Nederlandse systeem beter : levenslang zou inderdaad moeten levenslang zijn !

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...