Ga naar inhoud


hoe is de stand van zaken


Gast

Aanbevolen berichten

Hoe is de stand van zaken op dit moment.<BR>Heb zojuist bericht gehad dat kabel nimmer tot mijn woning komt. ADSL wordt nog heeeel<BR>erg lang denk ik. <P>Ik kan een setje overnemen van iemand. Technotrend kaart, schotel, LNB en kabel.<BR>(fl. 500,- ???!)<P>Wat te doen .....starspeeder al aan te bevelen of nog maar even bysky voor 20,- pieken minder.....<P>Help.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het setje is wel niet een echte gunstprijs, maar valt al bij al mee. Starspeeder is nog in beta en durft soms wel eens voor problemen zorgen. Actisat komt eraan, maar zal toch niet voor september publiek worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hello<P>Even over het internet via de sat. Nou zelf doe ik er ook al weer een tijdje aan mee en kan je melden dat op dit moment bysky super goed loopt. Sins 4 weeken werk ik ook met starspeeder dat zogenaamd in een beta test zit?? Ik zelf heb daar nog geen super snelle verbinding mee gehad maar dat kan nog komen want ik wacht nog een maandje af smile.gif" border="0<P>Als je wat informatie wild lezen kun je hier terecht voor starspeeder: <A HREF="http://www.starspeeder.co.uk/board/index.php3" TARGET=_blank>http://www.starspeeder.co.uk/board/index.php3</A> <BR>en hier voor bysky: <A HREF="http://www.bysky.nl" TARGET=_blank>http://www.bysky.nl</A> <P>Greetz Digital Junky

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de link naar starspeeker UK.<BR>Had al even gezocht. Herzinger (spel ik het goed ?!) en Bysky geven erg algemene informatie en is ook niet echt aktueel. <BR>Het valt me trouwens op dat je niet echt veel kunt vinden over internet via satelliet.<BR>Althans niet veel recente informatie.<BR>Maar goed ik hoor dat het momenteel best lekker loopt via Bysky.....misschien een mooi begin ......<BR>Actisat ?..........wordt dat beter dan Starspeeder en dezelfde satelliet ?<P>Trouwens als die hellingshoek (las ik ergens) enigzins naar de grond gericht kom je danig in de problemen wanneer je in een bungalow woont met flink struikgewas op de oostkant....of zie ik het verkeerd ?!<p>[ 19-07-2001: Message edited by: picolo ]

Link naar reactie
Delen op andere sites

In Duitsland(ik woon er)beginnen ze er binnenkort mee,eerste aanschaf 900 dm.en 179 dm. per maand.<BR>Ik woon buitenaf dus via kabel of stopcontact is buiten berijk maar 179 dm. per maand vind ik persoonlijk nogal veel.<P> greetings goto.

compu's leuke dingen,had ik er maar meer verstand van.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals ik in vorig topic schreef heb ik persoonlijk contact met Eric Aubry van Actisat. Het opstarten zou niet voor september gebeuren en is dan nog af te wachten hoe de ontwikkelingen intern verlopen. Alsook de prijs van de abo's staat nog niet vast. De satelliet zal waarschijnlijk Europe*Star worden. Voor 't ogenblik is Actisat bezig met de testen van een aantal DVB kaarten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...