Ga naar inhoud


Britten in Duitsland


Gast

Aanbevolen berichten

In Keulen hebben twee Britten erg lang naar hun auto moeten zoeken. Ze hadden hun auto namelijk geparkeerd en daarna, zoals verstandige mensen vaak doen, de straatnaam goed onthouden, zodat ze de auto weer makkelijk terug konden vinden.

 

Toen ze even later weer naar hun auto terug wilden keren, hadden ze het straatnaambordje weer snel gevonden. Hun auto was echter spoorloos. Na even rondgelopen te hebben, kwamen ze er achter dat er nog veel meer straten waren met hetzelfde 'straatnaambordje' als de straat waar ze hun auto in geparkeerd hadden. Ze hadden namelijk, dachten ze, in de 'Einbahnstraße' geparkeerd, en in Duitse binnensteden heb je nogal veel straten met een bordje 'Einbahnstraße'.

 

Navraag bij een agent leerde ze dus dat 'Einbahnstraße' geen straatnaam is, maar gewoon een straat met eenrichtingsverkeer. Gelukkig hebben ze later met de hulp van de politie hun auto toch nog terug kunnen vinden.

 

Bron: AD

 

En die Engelsen maar denken dat ze in duitsland wel heel erg grote straten hebben. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...