Ga naar inhoud


opnemen met de inverto


Gast carinqua

Aanbevolen berichten

Hallo heb sinds een week of twee de inverto receiver.

Vandaag heb ik 2 programma´s opgenomen maar op de harde schijf staat niets? Kent iemand dit probleem en zoja wat kan ik er aan doen? Heb dit de eerste tijd niet gehad, en het lijkt er gewoon op dat hij opneemt (rode stip boven in beeld) maar als ik dan naar de bibliotheek ga staat er wel de naam van de zender en 0 minuten opgenomen?? Ik hoor graag van iemand wat ik fout doe [color:"green"] [/color] <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

  • 3 maanden later...

Hallo,

 

Nee heb nooit een antwoord gekregen maar ik moet zeggen dat ik veel last heb met de inverto. ALs we wat heen en weer zappen zijn soms de zenders inneens zwart, moet ik het systeem uit en weer aan zetten. Opgenomen programma's zijn soms inneens zwart. Opnieuw uit en aan zetten en dan is het er weer. De afstandsbediening werkt ook niet goed. Kortom wij zijn niet zo blij met deze satt. receiver. Jammer want we hebben hem gekocht speciaal voor veel opnemen en later kijken maar alles verloopt minder soepel dan we hadden gedacht.

 

Zijn er nog meer mensen met meerdere klachten over de inverto??

Ik hoor graag van jullie.

<img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> Carinqua

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de indruk dat je niet zo vaak op het forum komt. Jammer, want veel problemen zijn met wat hulp wel op te lossen (nee, niet alle).

Ik adviseer eerst eens "Het Geheime Recept" uit te voeren (zie aldaar). Dat blijkt een effectief medicijn tegen veel kwaaltjes.

Enneuh....heb je onze aanvullende handleiding gelezen (zie aldaar): met die kennis schijnt de bediening ook een stuk vlotter te gaan.

En dan alsnog problemen: laat het weten, en we denken met je mee!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Rob,

 

Ik meen dat je links hebt willen tonen, maar bij mij hier werken die niet...

 

@ Carinqua

Vooral niet wanhopen. De Inverto heeft inderdaad een aantal kinderziekten, en voor bepaalde is er echter nog niet onmiddellijk een oplossing.

Met een beetje vallen en opstaan werkt de Inverto inmiddels naar mijn wensen.

Misschien kunnen wij, met verenigde krachten, ook enkele tips geven opdat jouw toestel ook werkt zoals je dit zou wensen...

 

Kan je, om te beginnen zeggen hoe je installatie geconfigureerd is .

aantal schotels, motor, LNB, CI.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Hoi Rob,

 

Je hebt helemaal gelijk, ik zit niet vaak op dit forum. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik vaak de oplossingen van de gebruikers zo ingewikkeld vindt. Ik ben echt maar een leek op dit gebied en jouw oplossing voor mijn problemen geven mij echt de zenuwen. Ik heb je oplossing gelezen maar ik weet gewoon niet hoe ik de oude firmware weer op de inverto moet zetten? Ik heb de inverto gekocht en aangesloten maar dan houd mijn kennis wel een beetje op. Ik heb het idee dat jullie meer computer wizards zijn. Maar ik moet zeggen dat wij nu op het punt staan om de inverto het raam uit te gooien, wat een hoop gezeur met dat ding. Maar ja veel geld voor betaald dus ergenis nemen we maar op de koop toe. De afstandsbediening werkt ook voor geen meter. ALs je de knop indrukt voor bv opnemen dan lijkt het wel alsaf je er 3 keer opgedrukt hebt.

Afijn zal nu wat vaker kijken op de site wie wet is er ook hulp voor onhandige mensen zoals ik.

Bedankt in ieder geval voor je reactie en sorry voor het late reageren

groetjes Carinqua

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik vaak de oplossingen van de gebruikers zo ingewikkeld vindt. Ik ben echt maar een leek op dit gebied en jouw oplossing voor mijn problemen geven mij echt de zenuwen.[...] Maar ik moet zeggen dat wij nu op het punt staan om de inverto het raam uit te gooien, wat een hoop gezeur met dat ding.
Hou nog even vol. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie van de software die veel meer stabiliteit moet brengen. Ik heb april horen vallen als richtdatum. Er zijn momenteel een flink aantal gebruikers als betatester bezig met de aankomende versie en die staan ook in contact met de fabrikant over hun problemen en opmerkingen.

Die versie kan je Inverto straks automatisch laden via de satelliet (heet OTA). Je hoeft hem daarvoor alleen opdracht te geven en dan moet de rest vanzelf gaan.
Dus als je het nog even kan uithouden, scheelt je dat ook glasschade. Maar niet teveel op de lip bijten <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Overigens begrijp ik je gevoel heel goed. Volg dit forum voor meer nieuws.
Sterkte!
m

----

Ach, ik blaat ook maar wat. Maar wel met plezier!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je nu even pm't welk raam in welke straat in welke plaats, kom ik wel even langs om enige opvang te geven ... <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

You can never solve a problem on the level on which it was created
Groeten, Jos
VU+DUO2-2-S2; 1xT/C; OpenATV 5.1; Logitech 700;Maximum E85 HB,A1,A2,A3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als je nu even pm't welk raam in welke straat in welke plaats, kom ik wel even langs om enige opvang te geven ...
Wil je ook het tijdstip nog weten? <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

----

Ach, ik blaat ook maar wat. Maar wel met plezier!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Sorry hou hem toch nog maar even binnens huis, maar als hij het raam uit gaat zal ik je op de hoogte stellen. <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...