Ga naar inhoud


Digitale TV van Casema direct op digitale tuner van TV mogelijk of niet?


Gast ElDonGTI

Aanbevolen berichten

hallo allemaal,

 

Ik ben nieuw hier al ken ik dit board wel al lang.

 

Ik heb een vraag waar de gemiddelde winkelverkoper mij waarschijnlijk niet zal kunnen helpen. Ik ben van plan een LCD TV te kopen nl de Philips 37PF9731D en een abonement te nemen op digitale TV van Casema. De tv heeft een ingebouwde DVB-T tuner. Nu weet ik wel dat deze tuner niet geschikt is voor het DVB-C systeem van Casema maar ik zou wel graag zonder de set-top box van casema willen kijken. Nu heb ik op het net een stuk gevonden waar beschreven staat hoe je een digitale tuner op je PC met een Alphacrypt clasic Irdeto2 CAM en de originele smartcard van Casema toch kunt kijken. Nu is mijn TV voorzien van een Common Interface dus dacht ik dat het mogelijk zou kunnen zijn om hier de CAM en smart card in te steken en dus toch gebruik te maken van de ingebouwde tuner zodat ik geen onnodige apparaten op mijn dressoir hoeft te plaatsen. Kan iemand mij hier meer over vertellen aub???

 

Alvast reuze bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik begrijp dat je hem nog niet gekocht hebt dus ik zou aan de winkel vragen of de DVB-T tuner vervangen kan worden door een DVB-C tuner anders gaat het echt niet lukken.

 

Ook weet ik niet of Philips die heeft bij de Loewe Opta kan het wel, en ja dan een Alphacrypt er in en het zou moeten lukken als je niet in het UPC gebied zit anders kan het nog niet. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...