Ga naar inhoud


welke programmer?


rony

Aanbevolen berichten

Naast mijn dreambox zou ik graag tv kunnen kijken op mijn PC. Ik ben van plan hiertoe een SkyStar 2 aan te schaffen die onder linux zijn werk moet gaan doen. Ik zou ook graag mijn CanalDigitaal kaart willen kunnen uitlezen op mijn pc (cardsharing is natuurlijk ook een optie). Ik ben daarom opzoek naar een programmer die onder linux goed werkt. Als ik het goed begrepen heb zou ik een "phoenix compatible" programmer hiervoor moeten hebben. Er zijn diverse smaken in diverse prijsklassen te vinden. Naast het verschil in stroomvoorziening (USB/extern) vraag ik mij af of de duurdere modellen met meerdere functies enig nut voor mij zouden kunnen hebben, ik heb immers een dreambox en skystar/pc oplossing die alle functionaliteit softwarematig aan kunnen (?!?!).

 

Mijn vraag: welke programmer raden jullie me aan?

Link naar reactie
Delen op andere sites


kaartje uitlezen op je PC kan volgens mij momenteel nog niet (kaart clonen bijv.) dus ik denk dat het cardsharing zal worden.

 

verder weer ik enkel dat ze een Phonix Compatible programmer (bijv. Mastera2 ofzo) aanraden, maar dat wist je zelf al.

 

ook zou ik voorstellen om een Seriele programmer te kopen (ik hoor dat de USB programmers niet goed werken met Phoenix modus, en bepaalde USB aparaten hebben ook problemen met Linux, maar ik weet niet of dit ook zo is voor Programmers).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke software gebruik je hierbij? Ik probeer mijn Phoenix ook aan de praat te krijgen onder Linux, maar tot zover zonder succes <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...