Ga naar inhoud


DVB-T kijken via portable DVD-speler met die mogelijkheid; Te doen of niet?


martwout

Aanbevolen berichten

Ik wil even wat informeren of het volgende kan. Ik zie weleens portable dvd-spelers die een DVB-T tuner hebben plus een antenne (zoals de Lenco DVP-854 Info van het apparaat ). Nu vraag ik me af of het goed te doen is met deze apparaten om digitale tv te kijken (het zou dan bedoeld zijn voor de vakantie en dat gebied (Var, Frankrijk) heeft al dekking heb ik begrepen). Kortom: wat zijn de voor- en nadelen buiten dat het beeld klein is,etc.

 

Ik ben een leek op dit gebied dus weet niet alles op het technische vlak. En een andere vraag. Je leest ook vaak dat de apparaten Pal/NTSC hebben. Moet je perse nog Secam hebben voor in Frankrijk of is die eis verleden tijd met de digitale ethertv?

 

Oh ja, aangezien de speler ook dvd kan draaien, zou ik het daar kunnen plaatsen, maar het gaat me om de DVB-T functie vandaar deze uitgekozen plek.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bedankt voor je antwoord.

 

Citaat:
Daarom gebruik ik de DVBt/Analoogmultinorm ontvanger waar mee ook Secam goed te ontvangen is.

 

Welke type ontvanger is het en hoe duur is hij? Ik heb de site van X4 Tech gevonden en wil even kijken naar de functies.

 

Op die site wordt de Titan 7 genoemd, welke wel dvd ondersteund. Daar staat dat Secam via AV gaat. Weet iemand wat dat precies betekent?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Citaat:
Even Googelen...


Ik ben zoek naar shopinfo (is de V4 Tech nog elders te krijgen dan bij $#@%!%#$#@#! en is hij in Duitsland bij Saturn te krijgen (beide zodat ik het in het echt kan beoordelen)) voor de V4 Tech-apparaten die werden genoemd en niet naar degene van Lenco. Degene van V4 Tech krijgen goede recensies in testen en hebben zowel analoge als digitale ontvangst (op de betaalpakketten na, maar die zal ik toch niet gebruiken).

Ik snap je misverstand met Lenco, maar het gaat om de V4 Tech.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik kom alleen $#@%!%#$#@#! tegen en die hebben geen winkel waar je het kan zien.

 

De verbastering sloeg op een Nederlands bedrijf wat alleen via de postbestelling werkt en genoemd wordt via google Nederland als je op het produkt zoekt. Blijkbaar geen bedrijf met een goede naam als het wordt verbasterd. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> (ik wil er ook niet verder over discussieren, het zij zo, maar voor mijn reaktie wilde ik wel even het verhelderen voordat het wordt aangesneden als mogelijke winkel. Ik kende hem al). Maar ik zoek dus een lijfelijke winkel waar je de genoemde V4 tech produkten kan zien. Zover de toelichting op de eerdere posting.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Bedankt voor je aanbod, maar de keuze is gevallen op de sol 8 (excuus dat ik de topic omhoog duw, maar had eerder geen tijd om te reageren) mede om de basismogelijkheden van de TV, reviews en aansluitend de gebruiksaanwijzing (wat ik via $#@%!%#$#@#! zag)

 

De enige vragen die ik nog heb, zijn de volgende

 

1) Is die extra accu (X4-TECH X-ION)handig?

2) Ik begrijp dat je met de Fernspeiseweiche een actieve accu kan aansluiten via de genoemde accu. Is dat aan te bevelen of kan je met de basis-antenne al vooruit?

 

Ik heb hem zelf niet kunnen zien in Duitsland (Kleve), maar ik heb in R'dam een vergelijkbaar model qua grootte en indeling van Lenco gezien, dus ik heb een goed beeld van de grootte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Weet iemand of er al een portable tuner met een conax card reader op de markt is? Zo nee, weet iemand of dat er aan zit te komen? Of heeft iemand een andere manier om legaal te kunnen kijken naar de gecodeerde kanalen binnen het KPN/DIGITENNE pakket via een portable DVB-T tuner?

Dreambox 7000s - 300GB 5400rpm intern - Nokia DBOX II - Panasonic DVB-C ontvanger - Lenco DVP-743 DVB-T

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja een portable tuner zag ik pas bij de hele grote winkelketen die begint met de M en eindigt op de t, die ook een conax card reader bevatte. Wat het verder precies is weet ik niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...