Ga naar inhoud


KPN verhoogt abonnementsprijs Digitenne


Bikkel

Aanbevolen berichten

KPN verhoogt abonnementsprijs Digitenne

 

Koninklijke KPN NV heeft de prijs van het ‘Digitenne van KPN’ aanbod met twee euro per maand verhoogd zo blijkt uit de prijsinformatie op de website van KPN. Tot voor kort kostte het abonnement op het gecodeerde digitale betaaltelevisie aanbod via de ether nog 7,95 euro per maand met als voorwaarde dat men al op een of andere wijze klant was van KPN (mobiel, vast, internet e.d.). Indien men dat niet was, kostte het abonnement 13,95 euro per maand.

 

Met het schrappen van deze voorwaarden kost een betaalabonnement op ‘Digitenne van KPN’ voortaan 9,95 euro per maand. De prijs van het KPN-aanbod is sinds 18 oktober 2004, toen KPN daarmee begon ongewijzigd gebleven. KPN heeft op haar websites geen informatie vermeld over de gevolgen van bestaande abonnees. KPN biedt overigens op één abonnement maximaal drie smartcards aan, maar vermeldt dit meer op haar site. Abonnees die een abonnement hebben gesloten op het toenmalige zelfstandige ‘Digitenne’ betaalden destijds 8,95 euro per maand. Dit was mogelijk van 18 april 2003 tot medio oktober 2006.

 

In het gecodeerde aanbod van Digitenne van KPN worden 19 tv-kanalen aangeboden (waaronder de erotische zender Private Spice) en 10 radiostations. Buiten de Randstad bestaat het aanbod - indien het wordt aangeboden - vooralsnog uit 17 tv-kanalen, aangezien BBC World en BBC Prime aldaar niet worden uitgezonden. Het ‘Digitenne van KPN’ aanbod alsmede de ‘optie’ Tele2 Voetbal met twee kanalen kost voortaa in totaal 15,95 euro per maand. Voor de publieke landelijke en regionale zenders hoeft niet betaald te worden, deze zenden free to air uit. KPN heeft thans overigens een actie waarbij het het aankoopbedrag van het zogeheten ’startpakket’ met een digitale etherontvanger, binnenhuisantenne en smartcard. In de laatste gerapporteerde kwartaalcijfers (30 september 2006) telde KPN in totaal 245.000 betalende DVB-T abonnees.

 

Bron: Dutchmedia

Link naar reactie
Delen op andere sites


29 miljoen als jaarsalaris voor 1 persoon is veel, maar om een compleet landelijk dekkend (dat moet het wel worden) DVB-T netwerk in Nederland te onderhouden lijkt het me haast peanuts. In ieder geval geen onredelijke verhoudingen lijkt me?

Visiosat Bisat 19,2/23,5/28,2, Triax 54cm Hotbird, Spaun/Maximum/Axing/Satconn switches

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
29 miljoen als jaarsalaris voor 1 persoon is veel, maar om een compleet landelijk dekkend (dat moet het wel worden) DVB-T netwerk in Nederland te onderhouden lijkt het me haast peanuts. In ieder geval geen onredelijke verhoudingen lijkt me?

Klopt niet helemaal, ze krijgen ook geld voor de doorgifte van de vrije zenders.
Of te wel de 3 publieke zenders en de regionale zenders. Ik heb alleen geen idee
hoeveel ze daar voor ontvangen.


Met Vriendelijke Groet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,


Wil Weten
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt het blijft voor bestaande abbonees nog de oude prijs maar denk dat dat wel over is na dat KPN alle masten heeft staan zodat men landelijke denking heeft met het gehele pakket en zodra de migratie met het oude digitenne als losstaande aanbieder compleet is .

Wanneer de prijsverhoging komt voor ons de bestaande abbonnees is dus effe gissen maar ja €13,95 voor geen kpn klanten gaat dan wel vervallen en dat geld moet ook weer ergens vandaan komen , maar dat verlaagd nu effe de drempel voor mensen die niet een kpn telefoon /internet hebben .

Ik blijf wel van mening dat zodra kpn tv in de lift zit dat men de prijsstelling van de kabellaars gaat volgen waardoor CDS er op den duur toch weer als echte goedkoopste uitspringt zeker met al die FTA zenders eromheen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

dus eerst de mensen , laten opwegen prijzen etc

"hier bedoel ik de overstap van analoog naar dvb-t, wat neem ik, wat koop ik"

hierbij zouden wij dus goedkoper uitzijn met DVB-T van kpn ,

3 ontvangers in huis met 1 abbo.

en nu krap 2 maanden later , gaat men de prijzen al een beetje verhogen.

volgend jaar zal er dus wel weer een verhoging wezen.

gelukkig maar 1 samsung kpn ontvanger gekocht met een jaar abbo,

die bij de prijs van de ontvanger zat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...