Ga naar inhoud


Ontvangen alle FTA zenders


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Sinds eind verleden jaar heb ik zo'n DVB-T kastje (Samsung/KPN single tuner). Gewoon de stekker van de dakantenne (staat op zender Wieringermeer gericht) erin geplugd en NED1/2/3 + TV NH zijn keurig te zien. Ik heb geen abo, want de betaalzenders kunnen me niet schelen.

 

Als ik het kastje automatisch de zenders laat zoeken, dan zie ik de hele reut voorbijschuiven, waaronder alle regionale radio en tv-zenders + een info-kanaal. Als het apparaat klaar is met zoeken, dan blijven van die hele lijst dus alleen de eerder genoemde zenders over. Dus alle overige FTA zenders + het infokanaal blijven achterwege. Handmatig zoeken van die zenders lukt niet.

Sinds kort is de zender Alkmaar ook in de lucht, maar als ik de binnenantenne gebruik, dan is het zenderresultaat hetzelfde. Is dit 'by design', of is er een truuk om alle FTA zenders te kunnen bekijken?

 

Siem Weel

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou weer wat geleerd dus zonder kaart leest hij alleen de FTA kanalen in en de rest niet.

 

Hier heb ik ook zo'n ding en FTA is Ned. 1, 2, 3 en de regionale zender plus nog zes radiokanalen. Ook heb ik hier geen infokanaal meer die zat er vorige zenderscan nog wel bij dus als je die zenders hebt dan heb je alles. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad na een test hier door eerst terug naar de fabrieksinstellingen en zonder kaart laten zoeken levert op het hele gecodeerde en ongecodeerde pakket zonder het infokanaal dat zit hier niet in het pakket.

 

Nu menu, instaleren, handmatig zoeken, dan rechts de kanaalnummers kijken waar signaal op staat levert op dat hij de kanalen vind en daarna ook gewoon in de lijst opslaat als je op OK klikt en dan zit hier het infokanaal er bij en diverse FTA regiozenders. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...