Ga naar inhoud


Zendmast Venlo, de fundering ligt er al


Gast

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...

Ik was vandaag ook eens in Venlo. Intussen is de onderste gedeelte van de zendmast ook al opgericht. De twee deelen bovenop zullen denk ik vandaag en morgen gemonteerd zijn. Volgens een medewerker van Nozema Services zou de zendmast binnen twee dagen volledig opgericht zijn. Dus: Zoals er iemand graag fotos van de opbouw wist te maken, zou hij er vandaag en/of morgen eens langskommen - de kraan vor de opbouw is al daar. De beste plek voor parkeren en fotograferen is denk ik de oude douanepost op de noordzijde van de A67 (richting Eindhoven). Jammer, dat de antenne niet goed te zien was - volgens agentschap-telecom.nl zou er een groot afzwakking naar het oosten in de gericht antenne systeem zijn...dus denk ik, dat er slechts drie antennes (naar het noorden, westen en zuiden) op de mast kommen - maar ik weet het niet zeker.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Citaat:
Ik was vandaag ook eens in Venlo. Intussen is de onderste gedeelte van de zendmast ook al opgericht. De twee deelen bovenop zullen denk ik vandaag en morgen gemonteerd zijn.

Inderdaad de mast staat zie ik op http://home.planet.nl/~ploe2070/fmtv/fm-nederland.html
Helaas niet al te beste foto maar wel een reus t.o.v. dat andere mastje <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zou jammer zijn, die afzwakking naar het oosten. Mijn vriendin in Krefeld hoopt nog zo dat ze Nederlandse DVB-T zou kunnen ontvangen. Dat zit er dus denkelijk niet in...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb net in het internet gelezen dat de zendmast in Venlo als vervanger voor de zendmast in Roermond gaat fungeren, dus de zender Roermond zal uit de lucht worden gehaald, als de zender in Venlo vanaf 16 april 2007 DVB-T televisie gaat uitzenden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...