Ga naar inhoud


[7025] boeketten probleem met zender lijst


tuupje_nl

Aanbevolen berichten

Ik probeer met Dreamboxedit v2.02.00 de nieuwste lijst van joske 28-01 erin te pompen.

 

Echter de lijst verschijnt niet, of niet compleet.

 

Ik heb de optie multi bouquets ingeschakeld op de 7025.

 

Het overzetten van de bouqetten gaat goed, alleen op het moment dat er een reload settings on dreambox moet gebeuren gaat het fout.

 

Ook na het compleet herstarten van de box verschijnt de lijst dus niet zoals ze normaliter op een 500 of een 70x0 verschijnt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De laatste images voor de 7025 gebruiken het commando 'killall -9 enigma2' i.pv. 'killall enigma2'. Dit is in dreamboxedit in te stellen. Vandaar dat je reloadcommando de mist in gaat. Kijk even op de site van Dreamboxedit, daar wordt het duidelijk uitgelegd.

VU+ Solo4k S2/S2/C/C, ET10000 S2/S2/S2, ET8000 C/C/C+ , VU+ Ultimo S2/S2/, Moteck disecq rotor, 90 cm Funke schotel. 60 cm Triax schotel vast op Astra 19,2.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je ook gekeken, als je het profiel aanmaakt, dat je in de opties aangeeft, dat je met een 7025 werkt. De plaats waar de bestanden worden opgeslagen is anders dan bij de andere dreamboxen. Verder moet je in tools de bestanden converteren naar de 7025. Optie 2 is voor de gewone dramboxen en optie 3 voor de 7025. Ik zou je graag in detail willen helpen, maar ik zit momenteel aan de andere kant van de wereldbol en heb het programma niet bij me.

VU+ Solo4k S2/S2/C/C, ET10000 S2/S2/S2, ET8000 C/C/C+ , VU+ Ultimo S2/S2/, Moteck disecq rotor, 90 cm Funke schotel. 60 cm Triax schotel vast op Astra 19,2.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een gelijksoortig probleem met de DM7025. Zowel met DreamSet (v1.64) als met DreamboxEdit (v2.02.00) krijg ik de settings niet volledig in de DM7025. Er worden kanalen gewist!

 

Ik neem de Pet123-settings en lees die in. Natuurlijk heb ik beide programma's zo ingesteld dat ze als versie 3/Enigma2 settings (DM7025) worden weggeschreven.

 

Nu gebeurt het vreemde. Als voorbeeld; Ik zie in het nederlandse boeket de kanalen van VRT een, Ketnet en Action Sport als n/a staan. En nog vreemder is dat ze ook niet meer te vinden zijn in de 'All'-lijst. Dit heb ik in meerdere boeketten en met meerdere kanalen.

 

Wat doe ik fout? <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Na zoeken op het forum kwam ik de volgende link tegen en daarin stond voor mij de oplossing: << Klik >>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...